![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моля някой да ме посъветва. Искам да ъпгрейдвате паметта на моя Sony VGC-V2. Някой правил това преди за този модел, и може ли да си консултации по най-добрия начин да го направите. Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя поддържа maximan на 2gigs (1per слот) на DDR1 Всяко DDR 184pin на PC3200 ще направя В зависимост от това какво има в него вече, вероятно 512MB като това е, което те идват със стандартни Тя ще бъде най-добре за теб да си купя един комплект 2gig, 1x1
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Току-що свърши търсенето на част номер (VGC-V2) в Google и тази тема дойде като номер 1 в списъка
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB ще бъде най-добре, но 1GB чипове са скъп. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR ти е много скъпо, така DONT Аз мисля, че би се струва да се 2GB какво е искал 50 $ за 1GB нас !!!!????? Аз също googled това NUM, брой твърде един часа, но след това отидох да googe изображения и тя изглежда като тези, които всички в тях! DONT знам дали това ще бъде трудно да се вземе освен Съмнявам се, че
| |||
| |||
| Благодаря на всички, Купих 2 х 1GB памет, от решаващо значение, добре се справят само £ 42,00 включително доставка и данъци. Някой знае ли как да започне това нещо до поставите в паметта? Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| е то лаптоп или компютър? Ако става дума за лаптоп, ще има и малки врати за отдолу на компютъра, тя ще изисква unscrewing (уверете се, че компютърът е изключен) и ще видите текущата RAM стик, махнете това и поставете новия си тояга. Ако става дума за PC, там вероятно ще бъде винта в задната част на случая, отвъртам тези (само тези, които държат на външния, той трябва да бъде приемливо, които те са очевидни) и плъзнете страна към гърба на делото, тя трябва да unclip и ще видите на дънната платка, отново, трябва да премахнете текущата си пръчка, и поставете вашите нови. |
|
| |||
| |||
| Наздравици! сортирани го Налице е пластмасова плъзнете панела на гърба на компютъра, това трябва да бъде улеснен да се използва в положителна посока. След това е изключено, там е сребърно покритие на гърба дясната страна - два винта, извадете ги и ето го ..... достъп до борда, че притежава памет. 2 GB вече инсталиран и машината работи чудесно. Защо е препоръчително, че тази процедура трябва да се извършват от Sony, одобрен сервизен център само са извън мен! С любезното помогне извън този форум, изчислявам аз да се опитате да мозъчна операция следващата. Много благодаря на всички. Baz. |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че имам това, тя звучи като много необичаен вид на делото Наистина не съм срещал случай, че има пластмасови плъзнете панела на гърба да бъдат премахнати за да стигнем до RAM |
|
| |||
| |||
| Плъзгача на гърба дава достъп до RJ45 и USB портове. След като това е в състояние до него може да бъде улеснен премина спре ръководство. Това дава после ясна цел на задния панел. Достъпът до паметта е чрез сребърни съдове около 5 инча височина от 2 инча широк - 2 винта Стой на място. Това е от дясната страна на машината, колкото изглежда на задния панел. С всичките си помагат, момчета, това беше childplay! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sony VAIO CR21Z - Някой има ли? | Maverickk | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 15 ноември 2007 12:17 |
| Sony VAIO е боклук! | curlysmith | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 23rd Oct 2007 12:45 |
| Помощ! Sony VAIO необходими, който поддържа SXGA | xrayman | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 12 Сеп 2007 08:33 |
| Sony VAIO съвети моля! | phoenix221984 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 27 Юли 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 09:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |