![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prosím můžete mi někdo poradit. Chci upgradovat paměť na mém Sony VGC-V2. Má někdo udělal předtím na tento model, a mohl by mi prosím vaše rady o nejlepší způsob, jak to dělá. Pomoc by byla velmi oceňovány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podporuje maximan z 2gigs (1per slot) ze DDR1 Jakékoliv 184pin DDR PC3200 ze bude dělat V závislosti na tom, co jste v něm už asi 512mb jak to je, co přijde s normou Bylo by pro vás nejlepší koupit 2gig kit, 1x1
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol jsem udělal hledání část čísla (VGC-V2) na google a toto vlákno přišel jako číslo 1 na seznam
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2 GB by bylo nejlepší, ale 1GB čipy jsou drahý. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR je velmi drahá, takže i dont myslet, že by stálo za to ji získat 2GB, jaké to je, jako 50 dolarů nás pro 1 GB !!!!????? Také jsem googled to byl num, ber taky, ale pak jsem šel do googe obrázky a vypadá to, ty všechny v nich! dont vědět, že pokud by byla těžší, nebo, že se od sebe i když pochybuji
| |||
| |||
| Děkujeme všem, Koupil 2 x 1Gb paměti z rozhodující, dobré řešit pouze 42,00 liber včetně dodávky a daně. Ví někdo, jak otevřít tu věc dát do paměti? Pomoci by bylo velmi oceňovány. |
|
| |||
| |||
| je to notebook nebo PC? Pokud je to laptop, bude malými dvířky na spodní straně počítače, bude vyžadovat unscrewing (ujistěte se, že je počítač vypnutý) a zobrazí se aktuální RAM hůl, že odstraní a vložte nové hole. Pokud je to počítač, pravděpodobně se šrouby na zadní straně v případě, odšroubujte nich (pouze ty, které mají na vnější straně, že by měla být dostatečně zřejmé, které jsou) a posuňte se na straně směrem k zadní části v případě, Mělo by unclip a uvidíte desce opět odstranit svou aktuální dřevo a vložte nové. |
|
| |||
| |||
| Na zdraví! setříděno to Je plastová skluzavka panelu na zadní straně počítače, je třeba vypnout v zmírnil vzestupný směr. Poté, co je to off, je stříbrný štítek na zadní straně pravé straně - dva šrouby, vyjměte je a tam je ..... přístup na palubě, která drží v paměti. 2 gb nyní nainstalován a stroj funguje skvěle. Proto je doporučeno, že by tento postup měl být prováděn na Sony schválena pouze servisní středisko je mimo mě! S druh pomoci z tohoto fóra, asi můžu zkusit chirurgii mozku další. Děkuji všem. Baz. |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že jste dostali to, že to zní jako velmi neobvyklý typ případu Nejsem si jistá, jestli jsem potkal případě, že má plastová skluzavka panel na zádech, která mají být odstraněna, aby se dostanu do RAM |
|
| |||
| |||
| Posuvníku na zadní straně umožňuje přístup do RJ45 a USB porty. Jakmile to je v horní poloze, může být zmírněno složili stop průvodce. To pak dává jasný pohled na zadní panel. Přístup do paměti je přes stříbrnou desku asi 5 cm vysoký, o 2 cm široká - 2 šrouby, drží to na místě. To je na pravé straně stroje, jak se díváte na zadním panelu. Se všemi vaši pomoc, chlapi, to bylo childplay! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sony Vaio CR21Z - Každý, kdo si to? | Maverickk | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 15. listopadu 2007 12:17 |
| Sony Vaio je nesmysl! | curlysmith | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. října 2007 12:45 |
| Nápověda! Sony Vaio nutné, který podporuje SXGA | xrayman | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. Září 2007 08:33 |
| Sony Vaio poradit prosím! | phoenix221984 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 27. červenec 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |