![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Molimo vas da itko može savjetovati me. Želim nadograditi memoriju na moj Sony VGC-V2. Je li netko to učini prije nego što na ovom modelu, a mogao sam imati molim vaše savjete na najbolji način za to. Pomoć će biti mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ona podržava maximan od 2gigs (1per utor) od DDR1 Bilo koja od PC3200 DDR 184pin će učiniti Ovisno o tome što ste u njemu, već vjerovatno 512MB, kao što je ono što dolazi sa standardnim Bilo bi najbolje da ih kupite 2gig kit, 1x1
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol nisam učinio pretrage za dio broja (VGC-V2) u google i ovaj thread došao kao broj 1 na listi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB bi bilo najbolje, ali 1GB čipovi su pricey. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR je vrlo vrlo skupo, pa ja dont misliti Internet bi bilo da se isplati 2GB kao što je to 50 $ za nas 1GB !!!!????? Također sam googled je to num, BER jedan previše, ali onda sam otišao u googe slike i izgleda da oni svi u one! ne znam da li bi bilo teže ili ne rastavio sam ga iako sumnjam
| |||
| |||
| Hvala svima, Kupila 2 x 1GB memorije od ključne važnosti, dobro baviti samo £ 42.00 uključujući isporuku i poreza. Se bilo tko znati kako to otvoriti ovo gore staviti memoriju u? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Da li je to laptop ili PC? Ako je laptop, tu će biti mala vrata na donjoj na računalu, on će zahtijevati unscrewing (provjerite da je računalo isključeno) i vidjet ćete trenutnu RAM štap, izvadite i ubacite da svoj novi palicama. Ako je na računalo, postoje vjerojatno će biti vijaka na poleđini slučaj, odvrtati ovih (samo one koje držite van na, trebala bi biti opravdano što očite su) i gurnite na stranu kako bi se prema stražnjem dijelu slučaj, Trebao bi unclip i vidjet ćete matična ploča, opet, uklonite vašu trenutnu Stick i umetnite Vaše nove. |
|
| |||
| |||
| Živjeli! redaju se Tu je i plastični tobogan ploča na stražnjoj strani računala, to se treba eased off u smjeru prema gore. Kada se to off, ima srebrenje na stražnjoj desnoj strani - dvije vijaka, izvadite ih i tu je ..... pristup na brodu koji drži memoriju. 2 GB sada instaliran i stroj radi odlično. Zašto je preporučljivo da se taj postupak mora biti provedena od strane Sony odobrila servisnog centra samo je van me! Uz ovu vrstu pomoći off forum, JA svibanj probajte brojiti mozak kirurgija next. Mnogobrojan hvala za sve. Baz. |
|
| |||
| |||
| Glad imaš ga, to zvuči kao vrlo neobična vrsta slučaju ne siguran sam sreo slučaju da ima plastični tobogan na stražnjoj ploči biti uklonjeni do RAM-a |
|
| |||
| |||
| Klizač na leđa, daje pristup na RJ45 i USB priključke. Kada se to u pozicija može biti eased prošli zaustaviti vodiča. To onda daje jasan pogled na stražnju ploču. Pristup je memorija preko srebrenje oko 5 inča visok 2 inča širok - 2 vijaka držite ga na mjesto. To je na desnoj strani stroja kao da bacite pogled na stražnjoj ploči. Uz vašu pomoć sve dečki, to je childplay! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony Vaio CR21Z - Svatko ima? | Maverickk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 15. studeni 2007 12:17 |
| Sony Vaio je smeće! | curlysmith | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Pomoć! Sony Vaio potrebno da podržava SXGA | xrayman | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 12. Ruj 2007 08:33 |
| Sony Vaio savjet molim! | phoenix221984 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 27. srpnja 2007 11:48 |
| SONY Vaio VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 09:09 |
| Thread Tools | |
| |