![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kérem, bárki tanácsot ad nekem. Azt akarom, hogy frissítse a memória az én Sony VGC-V2. Valaki ezt megelőzően e modell, és ez nekem tetszik, hogy a tanácsot a legjobb módja azt. Segítség sokkal appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Támogatja a maximan a 2gigs (1per rés) a DDR1 Minden a PC3200 DDR 184pin megteszünk Attól függően, hogy mi van már, talán 512MB hogy az, amit azok a szokásos Az lenne a legjobb, ha vesz egy 2gig készlet, 1x1
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol, csak nem a keresés a számot (VGC-V2) a Google, és ez a téma merült fel, mint 1-es szám a listán
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB lenne a legjobb, de az 1GB chipek drága. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR nagyon drága tehát én dont gondol ez megéri, hogy 2gb milyen 50 $ minket 1gb !!!!????? Azt is googled ez num, ber is egy, de aztán elmentem googe képeket és úgy néz ki, mint az összes közül! ne tudni, hogy nehezebb lenne, vagy hogy nem veszi eltekintve nem hiszem, hogy
| |||
| |||
| Köszönjük az összes, Vett 2 x 1GB Memory a döntő, a jó csak £ 42.00 beleértve a szállítási és az adót. Tudja valaki, hogy miként lehetne ezt a dolgot, hogy a memória? Minden segítséget sokkal appreciated. |
|
| |||
| |||
| Ez egy PC vagy laptop? Ha ez egy laptop, akkor egy kis ajtó alatt az a számítógép, akkor lesz szükség lecsavarodását (Győződjön meg róla, hogy a számítógép kikapcsolt állapotban van), és látni fogja a jelenlegi RAM-bot, hogy távolítsa el, és helyezzük be az új botokat. Ha egy PC-re, ott lesz csavar hátul a helyzet, csavarja le ezeket (csak azokat, amelyek a külső, azt kell ésszerűen nyilvánvalóan azok), és csúsztassa a oldala felé vissza az ügy Meg kell unclip, és látni fogja az alaplapot ismét, távolítsa el a jelenlegi kibír, és helyezze be az újakat. |
|
| |||
| |||
| Egészségére! rendezve, hogy Van egy műanyag csúszófedelet panel hátoldalán a pc, ezt meg kell könnyíteni ki felfelé irányban. Ha ez ki van egy ezüst lemez hátoldalán jobb oldalán - két csavart, távolítsa el őket, és ott van ..... hozzáférést a fórumon, hogy az a memória. 2 GB telepítése és Gépgyár nagy. Miért nem ajánlott, hogy ezt az eljárást kell végrehajtania a Sony jóváhagyott szolgáltatási központ csak túl engem! A természetbeni segítséget le ezt a fórumot, hiszem én megpróbál agyi műtétet next. Köszönet mindenkinek. Baz. |
|
| |||
| |||
| Örülök, megvan, ez úgy hangzik, mint egy igen szokatlan az ügy nem biztos benne, hogy én már találkoztam egy ügyet, amely egy műanyag csúszófedelet panel hátoldalán kell távolítani, hogy a RAM |
|
| |||
| |||
| A csúszka a hátsó hozzáférést biztosít az RJ45 és USB portok. Ha ez az álláspont, hogy ki lehet könnyíteni telt a stop útmutatót. Ez akkor egy tiszta képet a hátsó panelen. A hozzáférést a memória révén ezüst lemez körülbelül 5 centi magas 2 centi széles - 2 csavar tartani a helyére. Ez a jobb oldalon a gép, mint te nézd meg a hátlap. Ha minden segítséget srácok, ez childplay! |