![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו יכול בבקשה לייעץ לי. אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי ב Sony VGC-v2. מישהו עשה את זה בעבר על מודל זה, וכן אני יכול בבקשה לקבל את ייעוץ על הדרך הטובה ביותר לעשות את זה. עזרה יהיה מאוד מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא תומך maximan של 2gigs (1per משבצת) של DDR1 כל 184pin DDR של PC3200 יעשה תלוי מה יש לך על זה כבר, ככל הנראה 512MB כי זה מה שהם מגיעים עם רגילה זה יהיה הכי טוב בשבילך לקנות 2gig קיט, 1x1
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol אני רק עשיתי חיפוש של חלק מספר (VGC-v2) ב-Google ואת זה פתיל הגיעו כ מספר 1 ברשימה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB יהיה הכי טוב אבל את הצ 'יפס 1GB הם pricey. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR אותך מאוד מאוד יקר כך dont אני חושב שזה יהיה שווה את זה כדי לקבל 2GB מה זה אוהב אותנו עבור 50 $ 1GB !!!!????? אני גם זה היה googled NUM, בער אחד אבל גם לאחר מכן הלכתי googe התמונות זה נראה כמו אלה כל אלה! dont יודע אם זה יהיה קשה יותר או לא לפרק אני בספק אם כי
| |||
| |||
| תודה לכולם קנה 2 x 1GB זיכרון מ חיוני, מציאה טובה רק £ 42.00 כולל משלוח ואת המס. מישהו יודע איך לפתוח את הדבר הזה לשים את הזיכרון?? כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| זה מחשב נייד או מחשב אישי? אם זה מחשב נייד, יהיה קטן על הדלת מתחת של המחשב, זה ידרוש unscrewing (לוודא שהמחשב כבוי) ואתה תראה את המקל הנוכחי של זיכרון RAM, להסיר את אותו ואת הכנס את מקלוני חדש. אם זה מחשב, סביר להניח שיש להיות ברגים בחלק האחורי של התיק, להתיר אלה (רק את אלה אשר מחזיקים בחוץ על, הוא אמור להיות סביר ברור שהם) וכן את השקף כלפי צד האחורי של התיק, הוא אמור unclip ואתה תראה את לוח האם, שוב, הסר את המקל הנוכחי, וכן את הכנס חדשים. |
|
| |||
| |||
| לחיים! מיון זה ישנו לוח פלסטיק שקופית בצד האחורי של המחשב, זה צריך להיות eased off של למעלה לכיוון. ברגע זה הוא רחוק, יש ציפוי כסף על גב היד בצד ימין - שני ברגים, להסיר אותם הנה זה ..... גישה אל לוח שמכיל את הזיכרון. 2 GB כעת ו המותקנת במחשב פועל היטב. מדוע מומלץ כי הליך זה צריך להיות מבוצע על ידי מרכז השירות של Sony אושרה רק הוא מעבר לי! עם סוג עזרה מחוץ לפורום זה, אני יכול לנסות לחשב המוח הניתוח הבא. Many thanks to all. Baz. |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה, זה נשמע מאוד לא שגרתית סוג מקרה לא בטוח שאני כבר נפגשו מקרה, כי יש לוח פלסטיק שקף על הגב כדי להסיר להגיע RAM |
|
| |||
| |||
| את המחוון על הגב מעניק גישה אל RJ45 ו יציאות USB. ברגע זה את המיקום של זה יכול להיות eased שעבר להפסיק את המדריך. זה נותן אז ברור להציג את החלק האחורי של הפאנל. הגישה אל הזיכרון היא באמצעות ציפוי כסף בערך 5 אינצ 'ים גבוה של 2 אינץ' רחב - 2 ברגים להחזיק אותם במקום. זה על יד ימין בצד של המכונה כפי שאתה מסתכל על הפאנל האחורי. עם כל העזרה שלך, חבר 'ה, זה היה childplay! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Sony Vaio CR21Z - כל אחד צריך את זה? | Maverickk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 12:17 |
| Sony Vaio הוא זבל! | curlysmith | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 23 אוקטובר 2007 12:45 |
| עזרה! Sony Vaio צורך התומכת SXGA | xrayman | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 12th ספטמבר 2007 08:33 |
| Sony Vaio ייעוץ בבקשה! | phoenix221984 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | -27 יולי 2007 11:48 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2006 09:09 |
| שרשרת כלים | |
| |