![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Lūdzu var kāds man ieteikt. Es gribu uzlabot atmiņu uz mana Sony VGC-V2. Vai kāds ir izdarījusi, pirms par šo modeli, un varētu man, lūdzu jūsu padomu par labāko veidu, kā to dara. Palīdzība būtu ļoti appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā atbalsta maximan par 2gigs (1per slots) no DDR1 Jebkurš DDR 184pin of PC3200 darīs Atkarībā no tā, ko esat tajā jau, iespējams, 512MB, kā tas ir, ko viņi nāk ar standarta Būtu labāk, lai jūs varētu nopirkt 2gig komplektu, 1x1
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol Es tikko bija meklēt daļu numurs (VGC-V2) Google un this thread parādījās kā uz sarakstu 1 numurs
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB vislabāk taču 1GB mikroshēmas pricey. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR ir ļoti ļoti dārgi so i dont domāju, ka būtu vērts iegūt 2gb kas tas ir līdzīgi 50 jau $ par 1gb !!!!????? Es arī googled tas bija num, ber viens pārāk, bet tad es aizgāju uz googe attēlus un tas izskatās tāpat kā visiem tiem! dont know, ja tas būtu grūtāk vai ņemt atsevišķi es šaubos gan
| |||
| |||
| Paldies visiem, Nopirka 2 x 1Gb atmiņas no būtiskiem, laba izskata tikai 42,00 £, ieskaitot piegādi un nodokļiem. Vai kāds zina, kā atvērt šo lietu līdz izvirzīti atmiņā? Any help būtu daudz appreciated. |
|
| |||
| |||
| tas ir laptop vai PC? Ja tas ir klēpjdators būs neliels durvīm zem ar datoru, to būs nepieciešams atskrūvēt (pārliecinieties, vai dators ir izslēgts), un Jūs redzēsiet pašreizējo RAM stick, izņemiet to un ievietojiet savu jauno nūjas. Ja tas ir PC, tad droši vien būs skrūves pie aizmugurē gadījumā noskrūvējiet tiem (tikai tie, kas tur nav, tas būtu loģiski skaidrs, ko viņi ir) un slaida puse uz aizmuguri gadījumā, tai unclip un jūs redzēsiet, mātesplates, atkal, noņemt jūsu pašreizējo stick, un ievietojiet savu jaunus. |
|
| |||
| |||
| Urravas! sakārtoti tā Ir plastmasas slaids paneli un aizmugurē pc, to nepieciešams atvieglojumiem paceļoties augšupejošā virzienā. Kad tas ir izslēgts, ir sudraba plāksni, uz aizmugurē labajā pusē - divas skrūves, noņemt tos un tur tas ir ..... piekļūt kuģa, kuram atmiņā. 2 gb uzinstalēti un mašīna strādā lieliski. Kāpēc ir ieteicams, ka šī procedūra jāveic ar Sony apstiprināta pakalpojumu centra vien aiz mani! Ar ko palīdzēt novilkt šajā forumā, jārēķinās, es varētu mēģināt smadzeņu operācija nākamo. Liels paldies visiem. Baz. |
|
| |||
| |||
| Prieks jums, tā izklausās ļoti neparasts veida gadījumiem nav pārliecināts, ka es esmu met gadījums, kas ir plastmasas slaidu panelis uz atpakaļ jāizņem nokļūt līdz RAM |
|
| |||
| |||
| Par aizmugurē slīdni sniedz pieeju RJ45 un USB ports. Kad tas ir līdz nostāju, ko tā var tikt atvieglota nodot pieturas guide. Tas dod tam skaidru priekšstatu par aizmugurējā paneļa. Piekļuves atmiņa ir ar sudraba plati apmēram 5 collas garš ar 2 collu plašs - 2 skrūves turiet to šādā pozīcijā. Līdz labajā pusē mašīnu Tas tā paskatās atpakaļ paneli. Ar visām jūsu palīdzību puiši, tas bija childplay! |
![]() |
|
| Bookmarks |