![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Proszę może ktoś mi doradzić. Chcę, aby uaktualnić w mojej pamięci Sony VGC-V2. Czy to wszystko, zanim ktokolwiek na tym modelu, i będę mógł proszę swoje porady na temat najlepszego sposobu robią. Pomoc będzie much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wspiera maximan z 2gigs (1per gniazda) z DDR1 Każdy z 184pin DDR PC3200 uczyni W zależności od tego, co masz w nim już prawdopodobnie 512mb jak to, co pochodzi z normą Byłoby najlepiej, aby kupić 2gig zestaw 1x1
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol I just zrobił wyszukiwania na numer (VGC-V2) w Google i tym wątku pojawiły się jako numer 1 na liście
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB byłoby najlepiej, ale 1GB chipy są pricey. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR jest bardzo drogie, tak ja dont pomyśleć warto byłoby je dostać 2GB, co jest tak jak 50 dolarów nas 1gb !!!!????? i również był to googled liczby jeden, ale potem poszedłem do Googe zdjęcia i wygląda na to, że w tych wszystkich tych! dont znać, że jeżeli byłoby trudniejsze lub nie rozbierać i wątpliwości, to jednak
| |||
| |||
| Dziękuję wszystkim, Zakupiony 2 x 1Gb pamięci z bardzo ważny, dobrą ofertę tylko £ 42,00 w tym dostawa i podatkowych. Czy ktoś wie jak otworzyć tę rzecz do umieścić w pamięci? Każda pomoc będzie bardzo doceniane. |
|
| |||
| |||
| jest laptopa lub komputera? Jeśli jest to laptop, nie będą małe drzwiczki na spodu na komputerze, to będzie wymagało unscrewing (upewnij się, że komputer jest wyłączony), a zobaczysz obecnego RAM wetknąć, usunąć i wstawić nowe kije. Jeśli jest to PC, nie będzie prawdopodobnie śruby z tyłu przypadku odkręcić te (tylko te, które posiadają na zewnątrz, należy racjonalnie które są oczywiste) i przesuń stronie z tyłu przypadku, należy unclip i zobaczysz płyty głównej, ponownie, usuń aktualnej wetknąć, i włóż nowe. |
|
| |||
| |||
| Wiwaty! posortowane to Istnieje plastikowych slajdów z tyłu komputera, to musi zostać ułatwiony się w kierunku do góry. Gdy jest wyłączona, istnieje posrebrzane z tyłu po prawej stronie - dwa wkręty, usuń je, a to ..... dostęp do rady, która posiada w pamięci. 2 GB i już zainstalowane urządzenie działa świetnie. Dlaczego zaleca się, aby procedura ta powinna być przeprowadzana przez Sony zatwierdzonym centrum usług tylko poza mną! Z tego rodzaju pomocy poza tym forum, liczyć mogę spróbować mózg operacji następnego. Wielkie podziękowania dla wszystkich. Baz. |
|
| |||
| |||
| Glad you got it, to brzmi jak bardzo nietypowe rodzaju sprawy not sure I've met sprawę, że ma plastikowe slajdów z tyłu zostać usunięte, aby uzyskać dostęp do pamięci RAM |
|
| |||
| |||
| Suwak na odwrocie daje dostęp do portów USB oraz RJ45. Gdy to się w to miejsce może być ułatwiony przeszły zatrzymać przewodnika. Daje to jasny obraz tylnej. Dostęp do pamięci poprzez posrebrzane około 5 cm wysokości o 2 cm szerokości - 2 śruby trzymaj go w miejscu. To jest po prawej stronie maszyny, jak wyglądasz na tylnym panelu. Z wszystkich pomoc chłopaki, to było childplay! |