![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prosím môžete mi niekto poradit. Chcem upgradovať pamäť na mojom Sony VGC-V2. Má niekto urobil predtým na tento model, a mohol by mi prosím vaše rady o najlepší spôsob, ako to robí. Pomoc by bola veľmi oceňované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podporuje maximan z 2gigs (1per slot) zo DDR1 Akékoľvek 184pin DDR PC3200 ze bude robiť V závislosti na tom, čo ste v ňom už asi 512mb ako to je, čo príde s normou Bolo by pre vás najvýhodnejšie kúpiť 2giga kit, 1x1
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol som urobil hľadanie časť čísla (VGC-V2) na google a toto vlákno prišiel ako číslo 1 na zoznam
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2 GB by bolo najlepšie, ale 1GB čipy sú drahý. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya DDR je veľmi drahá, takže i dont myslieť, že by stálo za to ju získať 2GB, aké to je, ako 50 dolárov nás pre 1 GB !!!!????? Tiež som googled to bol num, ber taky, ale potom som šiel do goog obrázky a vyzerá to, tie všetky v nich! dont vedieť, že ak by bola ťažšia, alebo, že sa od seba aj keď pochybuji
| |||
| |||
| Ďakujeme všetkým, Koupil 2 x 1Gb pamäti z rozhodujúce, dobré riešiť len 42,00 libier vrátane dodávky a dane. Vie niekto, ako otvoriť tú vec dať do pamäti? Pomoci by bolo veľmi oceňované. |
|
| |||
| |||
| je to notebook alebo PC? Ak je to laptop, bude malými dvierkami na spodnej strane počítača, bude vyžadovať unscrewing (uistite sa, že je počítač vypnutý) a zobrazia sa aktuálne RAM palicu, že odstráni a vložte nové palice. Ak je to počítač, pravdepodobne sa skrutky na zadnej strane v prípade, odskrutkujte nich (len tie, ktoré majú na vonkajšej strane, že by mala byť dostatočne zrejmé, ktoré sú) a presuňte sa na strane smerom k zadnej časti v prípade, Malo by unclip a uvidíte doske opäť odstrániť svoju aktuálnu drevo a vložte nové. |
|
| |||
| |||
| Na zdravie! Zoradené to Je plastová šmykľavka paneli na zadnej strane počítača, je potrebné vypnúť v zmiernil vzostupný smer. Potom, čo je to off, je strieborný štítok na zadnej strane pravej strane - dve skrutky, Demontujete je a tam je ..... prístup na palube, ktorá drží v pamäti. 2 gb teraz nainštalovaný a stroj funguje skvele. Preto sa odporúča, že by tento postup mal byť realizovaný na Sony schválená iba servisné stredisko je mimo mě! S druh pomoci z tohto fóra, asi môžem skúsiť chirurgii mozgu ďalšie. Ďakujem všetkým. Baz. |
|
| |||
| |||
| Som rád, že ste dostali to, že to znie ako veľmi nezvyčajný typ prípadu Nejsem si jistá, jestli jsem potkal prípade, že má plastová šmykľavka panel na chrbte, ktoré majú byť odstránené, aby sa dostanu do RAM |
|
| |||
| |||
| Posuvníku na zadnej strane umožňuje prístup do RJ45 a USB porty. Akonáhle to je v hornej polohe, môže byť zmiernené zložili stop sprievodca. To potom dáva jasný pohľad na zadný panel. Prístup do pamäte je cez striebornú platňu asi 5 cm vysoký, o 2 cm široká - 2 skrutky, drží to na mieste. To je na pravej strane stroja, ako sa pozeráte na zadnom paneli. So všetkými vašu pomoc, chlapi, to bolo childplay! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sony Vaio CR21Z - Každý, kto si to? | Maverickk | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 15. novembra 2007 12:17 |
| Sony Vaio je nezmysel! | curlysmith | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. októbra 2007 12:45 |
| Pomoc! Sony Vaio potrebné, ktorý podporuje SXGA | xrayman | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. September 2007 08:33 |
| Sony Vaio poradiť prosím! | phoenix221984 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 27. júl 2007 11:48 |
| SONY VAIO gramoch x-XL201 | RUMBLERIDER2 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23. október 2006 09:09 |
| Thread Tools | |
| |