![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Молимо вас да ико може саветовати ме. Желим надоградити меморију на мој Соны ВГЦ-в2. Да ли је неко то учини пре него што на овом моделу, а могао сам да има молим ваше савете на најбољи начин за то. Помоћ ће бити много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Она подржава максиман од 2гигс (1пер слот) од ДДР1 Било која од ПЦ3200 ДДР 184пин ће учинити Зависно о томе што сте у њему, већ вероватно 512МБ, као што је оно што долази са стандардним Било би најбоље да их купите 2гиг кит, 1кс1
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лол нисам учинио претраге за део броја (ВГЦ-в2) у гоогле и овај тхреад дошао као број 1 на листи
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2ГБ би било најбоље, али 1ГБ чипови су прицеы. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа ДДР је врло врло скупо, па ја донт мислити то би било да се исплати 2ГБ као што је то 50 $ за нас 1ГБ !!!!????? Такође сам гооглед је то нум, БЕР један превише, али онда сам отишао у гоогле слике и изгледа да они сви у оне! не знам да ли би било теже или не раставио сам га иако сумњам
| |||
| |||
| Хвала свима, Купила 2 кс 1ГБ меморије од кључне важности, добро бавити само £ 42.00 укључујући испоруку и пореза. Се било ко кноткле како за отворити ово горе ставити меморију у? Било који помоћ би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то лаптоп или ПЦ? Ако је лаптоп, ту ће бити мала врата на доњој на рачунару, он ће захтијевати унсцреуинг (проверите да је рачунар искључено) и видећете тренутну РАМ штап, извадите и убаците да свој нови палицама. Ако је на рачунар, постоје вероватно ће бити вијака на полеђини случај, одвртати ових (само оне које држите ван на, требало би да буде оправдано што очите су) и гурните на страну како би се према стражњем делу случај, Требао би унцлип и видећете матична плоча, опет, уклоните вашу тренутну Стицк и убаците ваше нове. |
|
| |||
| |||
| Живели! редају се Ту је и пластични тобоган плоча на задњој страни рачунара, то се треба еасед офф у правцу према горе. Када се то офф, има сребрење на задњој десној страни - две вијака, извадите их и ту је ..... приступ на броду који држи меморију. 2 ГБ сада инсталиран и машина ради одлично. Зашто је препоручљиво да се тај поступак мора да буде спроведена од стране Соны одобрила сервисног центра само је ван ме! Уз ову врсту помоћи офф форум, ЈА мај пробајте бројати мозак хирургија некст. Многобројан захвалност за све. Баз. |
|
| |||
| |||
| Глад имаш га, то звучи као врло необична врста случају не сигуран сам срео случају да има пластични тобоган на задњој табли бити уклоњени до РАМ-а |
|
| |||
| |||
| Клизач на леђа, даје приступ на РЈ45 и УСБ портове. Када се то у позиција може бити еасед прошли зауставити водича. То онда даје јасан поглед на задњу плочу. Приступ је меморија преко сребрење око 5 инча висок 2 инча широк - 2 вијака држите га на место. То је на десној страни машине као да баците поглед на задњој табли. Уз вашу помоћ све момци, то је цхилдплаы! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио ЦР21З - Цвако има? | Маверицкк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 15 новембар 2007 12:17 |
| Соны Ваио је смеће! | цурлысмитх | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 23 октобар 2007 12:45 |
| Помоћ! Соны Ваио потребно да подржава СКСГА | ксраыман | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 12. сеп 2007 08:33 |
| Соны Ваио савет молим! | пхоеникс221984 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 27. јула 2007 11:48 |
| СОНЫ Ваио ВГКС-КСЛ201 | РУМБЛЕРИДЕР2 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 09:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |