![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Lütfen herkes bana yardımcı olabiliriz. Ben Sony VGC üzerindeki bellek yükseltme-V2 istiyorum. Herkes önce bu modeli bu yapıldı, ve bunu yapmanın en iyi yolu üzerinde tavsiye lütfen olabilir. Yardım kadar büyük mutluluk duyacağız. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu 2gigs DDR1 ve (1per yuvası) bir maximan destekler DDR 184pin PC3200 her türlü yapacak Bunu önceden, muhtemelen 512MB ne var bağlı olarak olarak neler geliyor standart Için bir 2gig kiti, 1x1 satın almak için çok iyi olurdu
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol ben sadece Google ve (VGC-V2) parça numarası için bir arama yaptı bu iplik listesinde 1 numara olarak geldi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB da en iyisi, ama 1GB fiş pahalı bulunmaktadır. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| öylesine i dont değeri ne 50 $ bizim gibi 1GB !!!!????? için bu 2GB almak olurdu düşünüyorum seni çok çok pahalı olduğunu DDR Ben de bu NUM, BER çok ama Sonra fotoğraf googe gittim ve onlar tüm benziyor oldu googled! dont eğer appart I almak zor veya olacağını biliyorum ama bundan şüpheliyim
| |||
| |||
| Tüm teşekkürler Den 2 x 1GB bellek almış önemli, iyi bir anlaşma sadece £ 42.00 dağıtım ve vergi dahil. Does anyone nasıl bellek koymak için bu kadar açık bir şey biliyor musun?? Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız. |
|
| |||
| |||
| Bir dizüstü bilgisayar veya PC nedir? Eğer bir dizüstü's, küçük bir kapı altında bilgisayarın, bu unscrewing (bilgisayarın kapalı olduğundan emin olun) gerektirir ve size geçerli RAM, sopa ve yeni stickler eklemek kaldırmak göreceksiniz olacak. Eğer bir PC, büyük olasılıkla viday davanın arkasında, bu (sadece olanlar bu konuda dış tutun vidalarını sökmek olacaktır, bu da makul olan) açık olmalı ve yan sürgülü davanın arkasına doğru bu unclip gerektiğini ve yine geçerli sopa kaldırın anakart görür ve yenilerini eklemek. |
|
| |||
| |||
| Peynir! bu sıralama Bu bilgisayar arkasındaki plastik bir slayt paneli, bu ihtiyaçları bir yukarı yönde kapalı yumuşattığını gerekir. Bu kapalı olduğundan, arka sağ tarafında - iki vidayı bir gümüş levha, ve oraya ..... bunların kaldırılır Bu hafıza tutan pano erişim. 2 GB şimdi yüklü makine harika çalışıyor. Neden bu işlemi tarafından Sony sadece yaz ötesinde servis merkezi onaylı yapılmalıdır önerilir! Ile tür Bu forumun kapalı yardım, ben beyin cerrahisi sonraki deneyebilirsiniz saymak. Tüm çok teşekkürler. Baz. |
|
| |||
| |||
| Sevindim Tamamdır, bu durumda bir çok sıradışı türü gibi sesler Bunun arkasında bir plastik slayt panelinde bir durumda tanıştığınız RAM almak için kaldırılacak emin değil |
|
| |||
| |||
| Arka kaydırıcıyı, RJ45 ve USB bağlantı noktalarına erişim sağlar. Bu da durdurmak kılavuzu geçti yumuşattığını olabilir yukarı konumda bulunuyor. Bu da arka panelde net bir görünüm verir. Hafıza için erişim gümüş levha yaklaşık 5 inç 2 inç geniş - 2 vida ile yüksek üzerinden yerde dur bir. Bu, makinenin sağ tarafında size olduğu gibi arka panelinde bak. Tüm yardım çocuklar, bu childplay oldu! |
![]() |
|
| Bookmarks |