![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, будь-хто може повідомити мені. Я хочу оновити на моїй пам'яті Sony VGC-V2. Хто-небудь робив це раніше на цю модель, і я можу, будь ласка, ваші поради на кращий спосіб це зробити. Допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він підтримує Maximan з 2gigs (1per слота) від DDR1 Будь-який з 184pin DDR PC3200 будуть робити Залежно від того, що ви в ньому вже, ймовірно, 512mb, як і те, що вони приходять зі стандартними Краще було б для вас купити 2gig Kit, 1x1
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol Я просто зробив пошук за номером (VGC-V2) в Google, і цій темі підійшов під номером 1 в списку
Чи є те, що ноутбук або настільний комп'ютер? тому що я шукав в мережі і шукає говорили, записна книжка, але якщо я йду на Sony "аксесуаром Selector" картина виглядає як настільне Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2GB б краще, але 1GB чіпів дорогою. http://www.ebuyer.com/product/66404
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я. РДР є дуже і дуже дорогим Dont тому я думаю, варто було б його, щоб отримати 2GB Що це, як нам $ 50 за 1gb !!!!????? Я також Googled це був піт, беру одну дуже але потім я відправився в вибране зображення і, схоже, цим все в них! НЕ знаю, якщо це буде важче або не розбирають я сумніваюся в цьому, хоча
| |||
| |||
| Дякуємо всім, Купив 2 х 1 Гб пам'яті від важливо, гарна справа тільки £ 42,00, включаючи доставку і податки. Хто-небудь знає, як відкрити цю штуку, щоб покласти в пам'яті? Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| |||
| |||
| це ноутбук або ПК? Якщо мова йде про ноутбук, то буде невелика двері під комп'ютера, це зажадає развінчіваніе (переконайтеся, що комп'ютер буде вимкнено) і ви зможете побачити поточний ОЗУ палицю, що видалити і вставити нові палиці. Якщо це комп'ютер, то, ймовірно, буде гвинта на задній стороні справи, відгвинтити ці (тільки ті, які тримають на зовнішній стороні, вона повинна бути досить очевидні яких вони є) і посуньте в бік у напрямку до задньої справи, Слід unclip і ви побачите, материнської плати, знову ж таки, видалити ваш поточний палицю, та вставте нові. |
|
| |||
| |||
| Ура! відсортовано вона Існує пластикові панелі слайдів на задній панелі комп'ютера, це має бути послаблено Off в висхідному напрямку. Після цього не горить, є столове срібло на спині з правого боку - два гвинти, видаліть їх, і ось воно ..... доступ до дошці, що тримає в пам'яті. 2 ГБ тепер встановлюється і машина чудово працює. Тому рекомендується, що ця процедура повинна здійснюватися за затвердженими Sony сервісний центр тільки за мною! З люб'язного допомогти зняти цей форум, думаю я можу спробувати наступний мозкової хірургії. Велике спасибі всім. База. |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали його, схоже, дуже незвичайний тип випадок НЕ впевнений, я зустрічався по справі, пластикові панелі слайдів на задній бути видалені дістатися до оперативної пам'яті |
|
| |||
| |||
| Повзунок на задній дає доступ до RJ45 і USB портами. Після цього у верхньому положенні він може бути ослаблена пройшло зупинки керівництва. Це дає їм чітке уявлення про задню панель. Доступ до пам'яті здійснюється через срібна миска близько 5 см у висоту на 2 см завширшки - 2 гвинта утримувати її на місці. Це на правій стороні машини, як ви подивіться на задній панелі. З усіма вашими хлопцями допомогти, це було childplay! |