![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой може да каже как да overclock моя q6600 и след това какви са охладители, че имам нужда да се използва за предотвратяване на моята система процесора от изгаряне изложени Моля, посочете охладител Имам нужда и от цената на неговите най-добри |
|
| |||
| |||
| и то изцяло зависи от това колко искате да отидете, ако искате 3.0ghz около една арктически охлаждане фризер про 7 ще направи добре, ако вие искате да отидете високи тогава отидете с охладител капитана V8, ако имате пари, този охладител е трябвало да бъде следващата най-хубавото нещо да watercooling, можете да разгледате тук преглед http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| LOL куадро 2.4GHz isn't достатъчно? но моят приятел го 3.2GHz с акционерно вентилатор, той твърди wasn't Предполагам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В AC7 отдавна е ниско от многото HDT охладители наводняване на пазара. Вие няма да получите много по квадрант, но ако искате да опитате това получи Xigmatek S1283.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| От това, което чувам, upping автобуса скорост от 1066 до 1333, ще дадат тласък на часовника скорост до малко над 3,0 GHz и отнема около 15 секунди. Радвам се! |
|
| |||
| |||
| но винаги помни да бъдат внимателни и сте сигурни, че вашите числа. Един грешен ход и процесора е пържена. |
|
| |||
| |||
| За сериозни overclocking заслужава да се инвестира в друг фен. Запасът фен е напълно подходящ за разумен overclocking. Но може и да не искам повече да го направя. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| E8600 Vs Q6600 | redden137 | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро Jan 2009 16:04 |
| Q6600 време | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 9 април 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Март 2008 13:03 |
| Overclocking ми Q6600. | Tronix | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 10 Март 2008 09:18 |
| Overclocking q6600 с 4gig на овен? | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 23rd Jan 2008 01:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |