![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může někdo říci, jak na přetaktování mého q6600 a poté, co jsou i chladiče, který musíte použít, aby se zabránilo mé systému cpu od vyhoření uveďte chladiče i need a cenou, za jeho nejlepší |
|
| |||
| |||
| a to zcela závisí na tom, jak daleko chcete jít, pokud chcete, aby kolem 3.0ghz jedna z arktických chlazení mrazák pro 7 bude se vám dobře, když se chcete jít vyšší než jít s chladičem mistr v8 pokud máte peníze, tento chladič Má to být další nejlepší věc na watercooling se můžete podívat na recenzi zde http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol Quad 2.4GHz isnt dost? ale můj přítel udělal 3.2GHz s populací ventilátor, to wasn't tvrdé i hádat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V AC7 již dlouho horší množství HDT chladiče zaplavení trhu. Jste nebudu mít moc na čtyřkolky, ale pokud se chcete pokusit získat tento Xigmatek S1283.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Z toho, co slyším, upping autobusu rychlosti až 1333 z 1066 zvýší hodin rychlosti na něco přes 3,0 GHz a trvá asi 15 vteřin. Užít si! |
|
| |||
| |||
| ale vždy pamatovat, které mají být opatrní a nezapomeňte vašeho čísla. Jeden špatný pohyb a váš procesor je smažené. |
|
| |||
| |||
| Pro vážné přetaktování je dobré investovat do dalšího fanouška. Akciový ventilátor je dokonale vhodná pro rozumné přetaktování. Ale možná nebudou chtít, aby se přes to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| E8600 Vs Q6600 | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 2. ledna 2009 16:04 |
| Q6600 temps | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 9. dubna 2008 01:33 |
| Přetaktování q6600 | ironsferret | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 18. března 2008 13:03 |
| Overclocking mého Q6600. | Tronix | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 10. března 2008 09:18 |
| Overclocking q6600 s 4gig RAM? | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 23. leden 2008 01:33 |
| Thread Nástroje | |
| |