![]() |
|
| |||
| |||
| μπορεί κανείς να πει πώς να overclock μου q6600 και μετά από αυτή ποιες είναι οι ψύκτες ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψει το σύστημά μου από την καύση cpu ορίζονται να διευκρινιστεί η ανάγκη i ψυχρότερη και της τιμής στην καλύτερη |
|
| |||
| |||
| και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά για την έκταση που θέλετε να πάτε, αν θέλετε γύρω 3.0ghz της Αρκτικής ψύξης καταψύκτη pro 7 θα κάνει πολύ καλά, αν θέλετε να πάμε υψηλότερα στη συνέχεια με ένα Cooler Master V8 εάν έχετε τα χρήματα, αυτό δροσερότερες υποτίθεται ότι είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για να watercooling, μπορείτε να ελέγξετε τις αναθεώρηση εδώ http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol Quad 2.4GHz isn't αρκετή; αλλά ο φίλος μου έκανε 3.2GHz με stock ανεμιστήρα, το σκληρό wasn't Μάλλον |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η AC7 εδώ και πολύ καιρό είναι κατώτερα από την πληθώρα των HDT Ψύκτες πλημμύρες στην αγορά. Είσαι δεν πρόκειται να πάρετε πολύ σε μια τετράκλινα αλλά εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό πάρτε μια Xigmatek S1283.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Από ό, τι ακούω, το upping Bus Speed από 1066 έως 1333 θα αυξήσει την ταχύτητα ρολογιού σε μόλις πάνω από 3,0 GHz και διαρκεί περίπου 15 δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω! |
|
| |||
| |||
| αλλά θυμάμαι πάντα να είστε προσεκτικοί και να είστε σίγουροι για τον αριθμό. Μια λάθος κίνηση και σας cpu είναι τηγανητό. |
|
| |||
| |||
| Για σοβαρό overclocking αξίζει να επενδύσουν σε ένα άλλο ανεμιστήρα. Το απόθεμα ανεμιστήρα είναι απολύτως κατάλληλα για λογικό overclocking. Αλλά ίσως να μην θέλουν να το κάνουν πάνω. |