![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može bilo tko reći kako se moj q6600 i overclock nakon toga što su rashladnici koje trebam koristiti kako bi se spriječilo CPU od moj sistem paljenja out Navedite hladnjaci trebam i cijena u svom najboljem |
|
| |||
| |||
| i to u cijelosti ovisi o tome koliko daleko želite ići, ako želite 3.0ghz oko jedan polarni hlađenja zamrzivačom pro 7 će vam dobro, ako želite ići viši onda otiđite s hladnjaci majstor V8 ako imate novac, ovo hladnjaci treba da bude sljedeća najbolja stvar za watercooling, možete provjeriti ovdje pregleda http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol 2.4GHz quad nije dovoljno? ali moj prijatelj nije 3.2GHz sa zaliha navijač, to mi nije teško pogoditi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The AC7 dugo je bio inferiorniji u mnoštvu HDT rashladnici preplavljuje tržište. Ti si ne idući u dobiti mnogo na quad, ali ako želite probati ovo dobiti Xigmatek S1283.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Od ono što čujem, upping autobusnog Brzina od 1066 do 1333 će poticati clock speed na nešto preko 3,0 GHz i traje oko 15 sekundi. Uživati! |
|
| |||
| |||
| ali zapamti da se uvijek biti oprezan i sigurni u vaše brojeve. Jedna pogrešna potez i vaš CPU je pržena. |
|
| |||
| |||
| Za to je ozbiljan overclocking isplati ulagati u neki drugi ventilator. The Stock navijač je savršeno prikladna za razumne overclocking. Ali možda ne želite više učiniti. |