![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| tud akárki mondani, hogyan overclock my q6600 és után, hogy mi a hűtőket, hogy kell használni, hogy megakadályozza az én cpu-rendszer az égés a Kérjük, adja meg a hűvösebb van szükségem, és azt az árat, a legjobb |
|
| |||
| |||
| valamint teljes mértékben attól függ, hogy meddig akarsz menni, ha egy kb 3.0ghz sarkvidéki hűtő fagyasztóval PRO 7 majd te is, ha azt szeretnénk, hogy magasabb, majd a Cooler Master V8 ha megvan a pénz, ez a hűtő feladata, hogy a következő legjobb dolog watercooling, akkor nézd meg a felülvizsgálati itt http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol quad 2.4GHz isnt elég? de a barátom nem 3.2GHz a raktárnyilvántartások ventilátor, akkor azt hiszem nehéz wasn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A AC7 régóta rosszabb a sokféle HDT hűtőket áradás a piacon. Nem fogsz sok a quad, de ha azt akarjuk, hogy megpróbálja ezt egy Xigmatek S1283.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mitõl hallom, upping busz sebességét 1333 tól 1066 lökést ad az órajel, és alig több mint 3,0 GHz-nél, és körülbelül 15 másodpercre. Élvez! |
|
| |||
| |||
| de mindig emlékszem, hogy legyen óvatos, és persze a saját számok. Egy rossz mozdulat, és a CPU sült. |
|
| |||
| |||
| A súlyos overclocking Érdemes befektetni egy másik rajongó. Az állomány a ventilátor tökéletesen alkalmas ésszerű overclocking. De lehet, hogy nem akarnak több mint csinálni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| E8600 Vs Q6600 | redden137 | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 2. Jan 2009 16:04 |
| Q6600 temps | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 9. április 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2008 13:03 |
| Túlhajtási én Q6600. | Tronix | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 10. március 2008 09:18 |
| Túlhajtási q6600 a 4gig RAM? | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 23. január 2008 01:33 |
| Téma eszközök | |
| |