![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors pasakyti, kaip overclock mano Q6600 ir po to kas yra aušintuvų, kad man reikia naudoti siekiant užkirsti kelią mano sistema CPU deginimas iš nurodyti aušintuvo turiu ir savo geriausia kaina |
|
| |||
| |||
| ir jis visiškai priklauso nuo to, kiek jūs norite eiti, jei norite, kad aplink 3.0GHz Arkties šaldymo šaldiklis PRO 7 bus jums gerai, jei jūs norite būti didesnis tada su Cooler Master V8, jei turite pinigų, tai aušintuvas Manoma, kad būti šalia Geriausia Watercooling, galite patikrinti peržiūrėti čia http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| Lol Quad 2.4GHz isnt enough? bet mano draugas padarė 3.2GHz su vertybinių popierių ventiliatorius, jis wasnt hard I guess |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AC7 ilgą laiką buvo mažesnė iš HDT aušintuvai potvynis rinkos minios. You're not going to get daug apie quad bet jei norite išbandyti šį Gauk Xigmatek S1283.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Iš to, ką girdi, upping Verslas greitį 1.333 iš 1.066 bus padidinti taktinį dažnį šiek tiek daugiau nei 3,0 GHz ir trunka apie 15 sekundžių. Mėgautis! |
|
| |||
| |||
| tačiau visada atminkite, kad reikia būti atsargiems ir tikri savo numerius. Vienas neteisingai judėti ir jūsų CPU kepti. |
|
| |||
| |||
| Rimtų įsijungimas verta investuoti į kitas ventiliatorius. Akcijų ventiliatorius puikiai tinka protingą įsijungimas. Bet gali nenori daugiau daryti. |