![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| może ktoś powiedzieć jak overclockingu mojego q6600 i po tym jakie są chłodnice, że muszę korzystać z systemu w celu zapobieżenia moim cpu z palącej się proszę podać chłodniejsze i need a ceną w najlepszym wydaniu |
|
| |||
| |||
| dobrze to całkowicie zależy od tego, jak daleko chcesz iść, jeśli chcesz okolice 3.0ghz jeden chłodzenia Arctic zamrażalni Pro 7 będzie Pan dobrze, jeśli chcesz iść wyższa następnie przejść z Cooler Master V8 jeśli masz pieniądze, to chłodnica ma być kolejnym Najlepiej Watercooling, możesz sprawdzić przeglądu tutaj http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol 2.4GHz Quad isnt enough? ale mój przyjaciel zrobił 3.2GHz z zapasów fan, it wasnt twarde i guess |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W AC7 od dawna niższa od wielu HDT chłodnic zalania rynku. You're not going to get much na quad, ale jeśli chcemy spróbować uzyskać Xigmatek S1283.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Z tego, co słyszę, upping autorskie prędkości od 1066 do 1333 będzie zwiększyć szybkość zegara do nieco ponad 3,0 GHz i zajmuje około 15 sekund. Baw się dobrze! |
|
| |||
| |||
| ale zawsze pamiętaj, aby być ostrożnym i pewny swoich numerów. Jeden źle i przenieść naszego procesora jest smażone. |
|
| |||
| |||
| Do poważnych overclockingu to warto inwestować w inny fan. Zasoby wentylatora doskonale nadają się do rozsądnych overclockingu. Ale może nie chcą ponad zrobić. |
![]() |
|
| Zakładki |