![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| poate cineva spune cum să overclock meu q6600 şi că după ce sunt Coolere care am nevoie pentru a utiliza pentru a preveni sistemul meu cpu la arderea în Vă rugăm să specificaţi în închisoare am nevoie şi de preţul la cele mai bune |
|
| |||
| |||
| bine-o în totalitate depinde de cât de departe vrei să mergi, dacă doriţi jurul 3.0ghz o răcire congelator Arctic 7 pro va face bine, daca vrei sa mergi mai mare, atunci du-te cu un cooler master V8, dacă aveţi de bani, acest cooler ar fi trebuit să fie pe lângă cel mai bun lucru pentru a watercooling, puteţi să verificaţi revizuire aici http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol quad 2.4GHz isnt suficient? dar prietenul meu a făcut 3.2GHz stoc cu ventilator, acesta wasn't greu cred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De AC7 a fost mult timp mai mic de multitudinea de HDT Coolere inundaţii pe piaţă. Esti nu mergi la a lua mult pe un quad dar daca vrei sa incerci acest obţine o Xigmatek S1283.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Din ceea ce am auzit, upping autobuzul Viteza la 1333 din 1066 va spori viteza de ceas de peste 3.0 GHz şi durează aproximativ 15 secunde. Se bucura! |
|
| |||
| |||
| dar întotdeauna să vă amintiţi să fi atent şi sigur de numere. O mişcare greşită şi procesorul este prăjit. |
|
| |||
| |||
| Pentru grave overclocking merită să investească într-un alt fan. Stocul ventilator este perfect potrivit pentru overclocking rezonabil. Dar poate nu vrei să o fac de peste. |