![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môže niekto povedať, ako na přetaktování môjho q6600 a potom, čo sú aj chladiča, ktorý musíte použiť, aby sa zabránilo mojej systéme cpu od vyhorenia uveďte chladiča i need a cenou, za jeho najlepší |
|
| |||
| |||
| a to úplne závisí na tom, ako ďaleko chcete ísť, ak chcete, aby okolo 3.0ghz jedna z arktických chladenia mraznička pre 7 bude sa vám dobre, keď sa chcete ísť vyššie ako ísť s chladičom majster v8 ak máte peniaze, tento chladič Má to byť ďalšie najlepšiu vec na watercooling sa môžete pozrieť na recenzi tu http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol Quad 2.4GHz isnt dost? ale môj priateľ udělal 3.2GHz s populáciou ventilátor, to wasn'ta tvrdé i hádat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V AC7 už dlho horšie množstvo HDT chladiča zaplavenie trhu. Ste nebudem mať moc na štvorkolky, ale ak sa chcete pokúsiť získať tento Xigmatek S1283.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Z toho, čo počúvam, upping autobusu rýchlosti až 1333 z 1066 zvýši hodín rýchlosti na niečo cez 3,0 GHz a trvá asi 15 sekúnd. Užiť si! |
|
| |||
| |||
| ale vždy pamätať, ktoré majú byť opatrní a nezabudnite vášho čísla. Jeden zlý pohyb a váš procesor je smažené. |
|
| |||
| |||
| Pre vážne přetaktování je dobré investovať do ďalšieho fanúšika. Akciový ventilátor je dokonale vhodná pre rozumné přetaktování. Ale možno nebudú chcieť, aby sa cez to. |