![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| може било ко рећи како да се мој к6600 и оверцлоцк након тога што су расхладници које требам користити како би се спречило ЦПУ од мој систем паљења оут Наведите фрижидери требам и цена у свом најбољем |
|
| |||
| |||
| и то у потпуности зависи о томе колико далеко желите ићи, ако желите 3.0гхз око један Поларни хлађења замрзивачи про 7 ће вам добро, ако желите ићи виши онда идите са фрижидери мајстор В8 ако имате новац, ово фрижидери треба да буде следећа најбоља ствар за уатерцоолинг, можете проверити овде прегледа хттп://ук.ыоутубе.цом/уатцх?в=4БТ-ГбРБдиК |
|
| |||
| |||
| лол 2.4ГХз Куад није довољно? али мој пријатељ није 3.2ГХз са залиха навијач, то ми није тешко погодити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе АЦ7 дуго је био инфериорнији у мноштву ХДТ расхладници преплављује тржиште. Ти си не лијегање добити много на Куад, али ако желите пробати ово добити Ксигматек С1283.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Од оно што чујем, уппинг аутобуског Брзина од 1066 до 1333 ће подстицати цлоцк спеед на нешто преко 3,0 ГХз и траје око 15 секунди. Уживати! |
|
| |||
| |||
| али запамти да се увек буде опрезан и сигурни у ваше бројеве. Једна погрешна потез и ваш ЦПУ је пржена. |
|
| |||
| |||
| За то је озбиљан Оверцлоцкинг исплати улагати у неки други вентилатор. Тхе Стоцк навијач је савршено прикладна за разумне Оверцлоцкинг. Али можда не желите више да урадите. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Е8600 вс К6600 | редден137 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 2 јануар 2009 16:04 |
| К6600 Темпс | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 9 април 2008 01:33 |
| Оверцлоцк к6600 | иронсферрет | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 март 2008 13:03 |
| Оверцлоцкинг мој К6600. | Троникс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 10 март 2008 09:18 |
| Оверцлоцкинг к6600 са 4гиг РАМ-а? | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 23 јануар 2008 01:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |