![]() |
|
| |||
| |||
| herkes nasıl ve q6600 overclock için sonra ne soğutucu i dışarı yanma gelen sistem CPU önlemek için kullanmanız gereken oldugunu söyleyebiliriz ve serin I lütfen belirtiniz ve en iyi fiyat gerek |
|
| |||
| |||
| Eğer 3.0ghz çevresinde iyi yapacak bir Arctic soğutma dondurucu yanlısı 7 istiyorsanız daha yüksek gitmek serin ana V8 birlikte eğer parayı istiyorum iyi tamamen ne kadar ileri gitmek istediğinize bağlı, bağlı, bu soğuk watercooling bir sonraki en iyi şey olması gerekiyordu, burada inceleme bakabilirsiniz http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| lol yeterli 2.4GHz isnt dört? ama arkadaşım stok yelpaze ile 3.2GHz yaptım, zor I wasnt tahmin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu AC7 uzun HDT soğutucuları pazara sel ve çok için aşağı edilmiştir. Sen daha bir dört bin ama gitmiyorum ettiğiniz bu bir Xigmatek S1283 almak denemek istiyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gönderen ne duydun, 1333 için 1066 gelen İş Hızlı upping üzerinde 3,0 GHz için saat hızını artırmak ve yaklaşık 15 saniye sürer. Hoşlanmak! |
|
| |||
| |||
| ama her zaman dikkatli olun ve numaraları emin olun. Bir yanlış hareket ve işlemci kızarmış olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Ciddi için başka bir hayranı olarak yatırım değer overclock. Hisse senedi hayranıyım mükemmel makul overclock için uygundur. Ama üzerine yapmak istiyor olabilirsiniz. |