![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна сказати, як розігнати мій Q6600 і після цього якісь охолоджувачів, що мені потрібно використати, щоб моя система Процесор від вигорання Будь ласка, вкажіть у карцер мені потрібно, і ціни на її краще |
|
| |||
| |||
| а це цілком залежить від того, наскільки ви хочете йти, якщо ви хочете 3.0ghz навколо арктичного Cooling Freezer 7 Pro вам буде добре, якщо ви хочете йти вище, ніж іти з Cooler Master V8, якщо у вас є гроші, цей кулер Імовірно, наступна краща річ для watercooling, ви можете перевірити тут огляд http://uk.youtube.com/watch?v=4BT-GbRBdiQ |
|
| |||
| |||
| LOL Quad 2.4GHz хіба мало? Але мій друг зробив 3,2 ГГц зі складу вентилятор, він Wasn't жорсткого Я думаю, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AC7 давно поступаються безліч кулера HDT повені на ринку. Ти не отримаєш багато на чотирьохядерні, але якщо ви хочете спробувати це отримати Xigmatek S1283.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| З того, що я чув, він підвищить частотою шини до 1333 від 1066 буде збільшити тактову частоту до трохи більше 3,0 ГГц і займає близько 15 секунд. Отримувати задоволення! |
|
| |||
| |||
| Але завжди пам'ятайте бути обережним і впевнені у своєму номері. Смажити один необережний рух, і ваш процесор. |
|
| |||
| |||
| Для серйозного розгону вона варто інвестувати в інший вентилятор. Фондовий вентилятора ідеально підходить для розумного розгону. Але, можливо, не хочуть більше, ніж це зробити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| E8600 Vs Q6600 | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 2 січня 2009 16:04 |
| Q6600 Temps | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 9 квітня 2008 01:33 |
| Розгін Q6600 | ironsferret | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 18 березня 2008 13:03 |
| Розгін мій Q6600. | Tronix | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 10 березня 2008 09:18 |
| Розгін Q6600 з 4gig оперативної пам'яті? | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 23 січня 2008 01:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |