![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм в момента провеждате AMD Athlon 64 X2 Dual Core процесор 4800 + 2,50 GHz и NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB графика на Acer Произведени F690GVM дънната платка. Искам да знам кой от тези два часа, че трябва да надстроите първо, преработвателя или графики, за да получите най-доброто от съвременните игри. Също така, ако някой има някакви предложения за това какво да надстроите до от това, което съм, че ще бъде оценен като много добре. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игрите са масово GFX карта зависими, модернизация, които ще видите най-големия тласък в игра изпълнение.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашите текущи процесора е наред M8, по-добре модернизация вашата графична карта за да видите по-добри резултати в игри и други подобни, било хубаво да се знае колко овен сте все пак, както и по отношение на зная надграждане на му е въпрос на това колко искате да похарчите U
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 $ за да закупите PSU с максимум 400 - 500W (Имам 250W) и или 8800 GT и 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ъ-ъ, не, тя няма да ви струва $ 200 за PSU. Тя ще ви струва по-малко от $ 50 за да получите качествени единица. Ако имате толкова много пари за удар, бих направи 4850 или GTX 260.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имам предвид 200 $ за двете PSU и карти заедно. Мисля, че 4850 приучавам годни по моя бюджет. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да надстроите RAM & процесор на Пакард Бел GA-8SIML [дънната] | Samantha0101 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 12 Jan 2009 13:15 |
| Колко мога да ъпгрейд на процесора в моя съществуващите дънни платки? | xrix | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 23rd Jan 2008 12:20 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Които искат да Upgrade-Процесор AMD | XGames415 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 17 Дек 2007 01:05 |
| Мога ли да Upgrade Intel 815e майка борда процесор | nand998 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 23rd Oct 2007 18:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |