![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době vedení AMD Athlon 64 X2 Duální Core Procesor 4800 + 2,50 GHz a NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Grafika na Acer Vyrobeno F690GVM desky. Chci vědět, který z těchto dvou bych upgrade první, procesor nebo grafika, to nejlepší z moderních her. Také pokud někdo má nějaké návrhy na to, co od upgrade na to, co jsem, že by byla velmi oceňována stejně. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry jsou silně závislé na GFX kartu, modernizace, které by vidět největší podporu v herní výkon.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše aktuální cpu je fajn M8, lepšího upgradu grafické karty vidět lepší výkon ve hrách a podobné, je hezké vědět, kolik RAM máte ale i o wot upgradu na její věc kolik u chtějí strávit
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| $ 200 koupit PSU s max 400 - 500W (mám 250W) a ani 8800 GT a 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to nebude vás 200 dolarů za PSU. To budeme vás méně než 50 dolarů, abyste získali kvalitní jednotky. Pokud máte tolik peněz, aby troubili, bych udělat 4850 nebo 260 GTX.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslel jsem $ 200 za oba PSU a karty dohromady. Myslím, že je zvyklý 4850 zapadají podle mého rozpočtu. |