![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι ήδη σε εξέλιξη ένας AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz, NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Graphics για την Acer Κατασκευάζεται F690GVM Motherboard. Θέλω να μάθω ποιο από τα δύο αυτά θα πρέπει να αναβαθμίσουν πρώτο, το μεταποιητή ή την γραφικών, για να έχετε τα καλύτερα από τα σύγχρονα παιχνίδια. Επίσης, αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το τι πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε αυτό που έχω από ότι θα ήταν ιδιαίτερα επίσης. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παιχνίδια είναι μαζικά GFX κάρτα εξαρτάται, η αναβάθμιση που θα δείτε τη μεγαλύτερη ώθηση στην απόδοση του παιχνιδιού.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το τρέχον cpu είναι καλός M8, καλύτερη αναβάθμιση της κάρτας γραφικών σας για να δείτε μια καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια και τα παρόμοια, είναι ωραίο να γνωρίζουμε πόση μνήμη RAM έχετε όμως, και όσον αφορά την αναβάθμιση σε WOT το θέμα και πόσο θέλουν να περάσουν
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 δολάρια για να αγοράσουν ένα PSU με max 400 - 500W (έχω 250W) και είτε το 8800 GT ή 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, δεν θα σας κοστίσει $ 200 για το PSU. Αυτό θα σας κοστίσει λιγότερο από $ 50 για να πάρετε μια μονάδα ποιότητας. Εάν έχετε πολλά χρήματα για να εκραγεί, θα ήθελα κάνουμε 4850 ή GTX 260.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Εννοούσα $ 200 για τις δύο το PSU και η κάρτα μαζί. Νομίζω ότι το 4850 εντάσσονται στο πλαίσιο συνηθίζει τον προϋπολογισμό μου. |