![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam trenutno izvodi jedan AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz i NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB grafike na Acer Proizveden F690GVM matičnoj ploči. Želim znati koji od ta dva ja bi trebao nadograditi na prvo mjesto, procesor ili grafička, da biste dobili najbolje od moderne igre. Isto tako, ako bilo tko imati bilo koji sugestija o tome što to ažurirati na from što sam da bi bilo mnogo poštovati kao dobro. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igre su masivno GFX kartice zavise, nadogradnju koja bi vidjeli najveći pojačati performanse u igri.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaš trenutni m8 CPU je u redu, bolje nadograđujete vaše grafičke kartice da vidim bolje performanse u igrama i kao takav, biti izbirljiv to znati koliko imate RAM-a ipak, i znati u vezi nadogradnje na njegova stvar u tome koliko želite potrošiti
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 dolara za kupnju PSU sa max 400 - 500W (imam 250W) i ili 8800 GT ili 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, ne, neće ti 200 $ troška za PSU. To će vas cijene manje od 50 dolara da bi dobili kvalitetan jedinici. Ako imate toliko novca da puhati, ja bih napraviti 4850 ili GTX 260.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| JA međuvrijeme $ 200 za oba PSU i karticu zajedno. Mislim da je 4850 običaj stati pod moj proračun. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče] | Samantha0101 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 12 siječanj 2009 13:15 |
| Koliko mogu nadograditi svoj postojeći procesor u matičnu ploču? | xrix | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 23 siječanj 2008 12:20 |
| Za nadogradnju, ili ne ... da nadogradite je pitanje | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22 siječanj 2008 20:45 |
| Žele Nadogradnja Procesor-AMD | XGames415 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 17. prosinac 2007 01:05 |
| Mogu li Upgrade Intel 815e majka odbora Procesor | nand998 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 23. listopad 2007 18:26 |
| Thread Tools | |
| |