![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én jelenleg is egy AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz-es és az NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Graphics az Acer gyártják F690GVM Alaplap. Azt szeretném tudni, melyik az a két én feljavít első, a processzor és a grafikus, hogy a legjobb a modern játékok. Emellett, ha valaki olyan javaslatokat, hogy mit frissítsen az, amit én, hogy ez lenne nagyon méltányol is. Köszönöm
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Játékok masszívan Gfx kártya függő, javítása, ami a legnagyobb lendületet a játék teljesítményét.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A jelenlegi CPU finom m8,
jobb korszerűsítése a grafikus kártyát, hogy a jobb teljesítmény elérése érdekében a játékok és hasonló kedves tudom, hogy mennyi ram van azonban, és a wot frissítse rendszerét a kérdés, hogy mennyit akar költeni u
|
|
|
|||
|
|||
|
200 $ vásárolni PSU with max 400 - 500W (I got 250W), és akár egy 8800 GT és 9800 GT.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem, ez nem olcsó 200 $ a tápegység. Nem lesz olcsó kevesebb mint 50 $, hogy a minőségbiztosítási egység.
Ha van, hogy sok pénzt csapás, és én nem a 4850 vagy a GTX 260.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Úgy értettem, 200 $ mind a tápegység és a kártya együtt. Úgy gondolom, hogy a 4850 fit szokás szerint én költségvetést.
|