![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš šiuo metu veikia AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz, NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB grafika Acer Pagaminimo F690GVM plokštę. Aš noriu žinoti, kuris iš šių dviejų man reikia atnaujinti pirmąjį, perdirbėjas ar grafika, norėdami gauti geriausią iš šiuolaikinių žaidimų. Taip pat jei kas turite, ką atnaujinti iš to, ką turiu, kad būtų labai dėkingi, taip pat pasiūlymus. Ačiū
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Žaidimai yra masiškai GFX kortelė priklauso, modernizavimas, kad būtų matyti didžiausia stimulą žaidimo našumą.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūsų dabartiniai CPU bauda M8,
geriau atnaujinti savo vaizdo plokštės pamatyti geriau, žaidimų ir panašiai, būtų malonu sužinoti, kiek RAM turite nors ir dėl WOT atnaujinimo savo klausimą, kiek u wanna praleisti
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
$ 200 įsigyti su max 400 PSU - 500W (I got 250W) ir arba 8.800 GT arba 9800 GT.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Uh, ne, tai nebus jums kainuotų $ 200 PSU. Jis bus jums kainuoti mažiau nei 50 $ gauti kokybės vienetas.
Jei turite daug pinigų, kad į smūgį, I'd do 4.850 arba GTX 260.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš norėjau $ 200 už abu PSU kortelės kartu. Manau, 4.850 papratimas tinka pagal savo biudžeto.
|