![]() |
|
| |||
| |||
| Es šobrīd darbojas AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz, NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB grafikas Acer Ražotājs F690GVM Motherboard. Es gribu zināt, kuri no šiem diviem man vajadzētu uzlabot, pirmkārt, pārstrādātājs vai grafikas, lai iegūtu labāko no mūsdienu spēlēm. Arī tad, ja kāds ir priekšlikumi par to, ko uzlabot, lai no tā, ko esmu, ka būtu ļoti appreciated, kā arī ieteikumi. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spēles ir ievērojami GFX karti atkarīgs, modernizāciju, kas varētu redzēt lielāko palielināt spēlē sniegumu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Savu pašreizējo CPU ir labi m8, labāk uzlabot savu grafikas karti redzēt labāku sniegumu spēles un tml ir patīkami zināt, cik daudz RAM jums ir gan, un par wot jums jaunināt uz to jautājums par to, cik daudz u vēlaties pavadīt
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 $ nopirkt PSU ar max 400 - 500W (I got 250W) un vai nu 8800 GT vai 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, nē, tas nav izmaksās jums $ 200 PSU. Tas būs Jums izmaksās mazāk par $ 50, lai iegūtu kvalitātes vienību. Ja jums ir, ka daudz naudas, lai pūst, I'd do 4.850 vai GTX 260.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es gribēju $ 200, lai gan PSU un karti kopā. Es domāju, 4.850 paradis fit manā budžetā. |