![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem aktualnie uruchomione AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz i NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Grafika w Acer F690GVM Producent płyt głównych. Chcę wiedzieć, które z tych dwóch należy uaktualnić pierwszy przetwórca lub grafiki, do jak najlepszego wykorzystania nowoczesnych gier. Także jeśli ktoś ma jakieś sugestie co do uaktualnienia do tego, co mam, że byłoby znacznie appreciated as well. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gry są masowo GFX karty utrzymaniu, modernizacji, które można znaleźć w największych zwiększyć wydajność w grze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktualna procesora jest w porządku m8, lepiej aktualizacji karty graficznej, aby zobaczyć lepsze wyniki w grach i jak, by miło dowiedzieć się, ile masz choć barana, a wot dotyczące uaktualniania do jego sprawa, ile chce wydać u
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 dolarów na zakup PSU z maks. 400 - 500W (mam 250W) i albo 8800 GT lub 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uch, nie, nie będzie Cię kosztować 200 dolarów za PSU. To będzie kosztować cię mniej niż 50 dolarów, aby uzyskać wysokiej jakości urządzenia. Jeśli masz tyle pieniędzy na cios, i'd wykonujesz 4850 lub GTX 260.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Miałam na myśli 200 dolarów dla obu PSU i karty razem. Myślę, że 4850 wont pasuje pod moim budżecie. |