![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt în curs de desfăşurare o AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 GHz şi NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Grafica pe Acer Produs F690GVM Plăci de bază. Vreau să ştiu care dintre cele două ar trebui să actualizaţi mai întâi, de procesor sau de grafica, pentru a obţine cele mai bune jocuri din moderne. De asemenea, dacă cineva are orice fel de sugestii cu privire la ceea ce se face upgrade la ceea ce am de la faptul că ar fi foarte apreciat, de asemenea. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocurile sunt masiv GFX carte dependente, de modernizare, care ar vedea cel mai mare la creşterea performanţelor în joc.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adresa dvs. curentă de CPU este bine M8, mai bine-ţi placă grafică de actualizare pentru a vedea o mai bună performanţă în jocuri şi astfel ca, fi bine să ştii cât de mult RAM aţi deşi, şi în ceea ce priveşte wot să faceţi upgrade la sale o chestiune de cât de mult şi vreau să-şi petreacă
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 dolari pentru a cumpăra o PSU cu max 400 - 500W (Am 250W) şi fie un 8800 GT sau 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, nu, nu va costa 200 dolari pentru PSU. O să te coste o mai puţin de 50 dolari pentru a obţine o unitate de calitate. Dacă aveţi prea multi bani pentru a sufla, mi-ar face un 4850 sau un GTX 260.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am vrut sa spun 200 dolari atât pentru PSU şi carte împreună. Cred că în 4850 se încadrează în obiceiul meu de buget. |