![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem v súčasnosti vedenie AMD Athlon 64 X2 Duální Core Procesor 4800 + 2,50 GHz a NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Grafická na Acer Vyrobeno F690GVM dosky. Chcem vedieť, ktorý z týchto dvoch bych upgrade prvý, procesor alebo grafika, to najlepšie z moderných hier. Tiež ak niekto má nejaké návrhy na to, čo od upgrade na to, čo som, že by bola veľmi oceňovaná rovnako. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry sú silne závislé na GFX kartu, modernizácie, ktoré by vidieť najväčšiu podporu v herný výkon.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše aktuálne cpu je fajn M8, lepšieho upgradu grafické karty vidieť lepší výkon v hrách a podobné, je pekné vedieť, koľko RAM máte ale aj o WOT inovácii na jej vec koľko u chcú stráviť
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| $ 200 kúpiť PSU s max 400 - 500W (mám 250W) a ani 8800 GT a 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to nebude vás 200 dolárov za PSU. To budeme vás menej ako 50 dolárov, aby ste získali kvalitný jednotky. Ak máte toľko peňazí, aby troubili, bych udělat 4850 alebo 260 GTX.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslel som $ 200 za oba PSU a karty dohromady. Myslím, že je zvyknutý 4850 zapadajú podľa môjho rozpočtu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako upgradovať RAM & procesora Packard Bell GA-8SIML [základná doska] | Samantha0101 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 12. januára 2009 13:15 |
| Koľko môžem upgradovať svoj súčasný procesor v základnej doske? | xrix | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 23. január 2008 12:20 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Chcú-upgrade procesora AMD | XGames415 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 17. decembra 2007 01:05 |
| Môžem Upgrade Intel 815e matka palube Procesor | nand998 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 23. októbra 2007 18:26 |
| Thread Tools | |
| |