![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тренутно изводи један АМД Атхлон 64 Кс2 Дуал Цоре Процессор 4800 + 2,50 ГХз и НВИДИА ГеФорце 8600 ГТ 512 МБ графике на Ацер Произведен Ф690ГВМ матичној плочи. Желим да зна који од та два ја би требао надоградите на прво место, процесор или графичка, да бисте добили најбоље од модерне игре. Исто тако, ако било ко имати било који сугестија о томе шта то модернизирати на фром што сам да би било много поштовати као добро. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игре су масивна ГФКС картице зависе, надоградњу која би видели највећи појачати перформансе у игри.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш тренутни м8 ЦПУ је у реду, боље ал̌урирате ваше графичке картице да видим боље перформансе у играма и као такав, бити леп то да зна колико имате РАМ-а ипак, и да зна у вези надоградње на његова ствар у томе колико желите да потрошите
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| 200 $ за куповину псу са макс 400 - 500У (имам 250У) и или 8800 ГТ или 9800 ГТ. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, не, неће ти 200 $ трошка за псу. То ће вас цијене мање од 50 $ да би добили квалитетан јединици. Ако имате толико новца да пухати, ја бих направити 4850 или ГТКС 260.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ЈА намијењен $ 200 за оба псу и картицу заједно. Мислим да је 4850 обичај стати под мој буџет. |