![]() |
|
| |||
| |||
| Şu anda kullanıyorum bir AMD Athlon 64 X2 Çift Çekirdekli İşlemci 4800 + 2,50 GHz ve NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB Grafik ve Acer üretilmiştir F690GVM Anakart üzerinde. Ben bu iki Önce, işlemci veya grafik yükseltmesi gerektiğini bilmek, modern oyunların en iyi almak istiyorum. Ayrıca, herkes ne kimden Ben de büyük mutluluk duyacağız ne var yükseltmek için herhangi bir öneriniz var. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyunlar ağır Gfx kartı, bu oyun performansı en büyük açık artırma yükseltiyorsanız bağlıdır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mevcut işlemci M8, iyi daha iyi bir oyun ve bu gibi daha iyi bir performans görmek için, grafik kartı yükseltme ne kadar da var koç bilmek, güzel olmak ve yükseltmek wot ilgili kendi meselesi ne kadar U harcamak istiyorum
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| 200 $ en fazla 400 ile PSU satın almak - 500W (I) ve ya 250W var bir 8800 GT veya 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, hayır, bu bir PSU için 200 $ maliyeti olmaz. Bu kaliteli bir birim için en az 50 $ maliyeti olacaktır. Eğer darbe bu kadar para var, yapın bir 4850 veya GTX 260.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben de PSU ve kartın birlikte 200 $ anlamına geliyordu. Sanırım benim bütçe kapsamında 4850 adet uygun. |