![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час працює AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 + 2,50 ГГц і NVIDIA GeForce 8600 GT 512 Мб графіки на Acer Виробник F690GVM материнських плат. Я хочу знати, який з цих двох я б перше оновлення, процесор або графічну, щоб отримати краще з сучасних ігор. Крім того, якщо хтось є пропозиції про те, що для оновлення з того, що я, що було б оцінити як дуже добре. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігри в масовому GFX карта залежать, модернізація, що б побачити найпотужнішу продуктивність гри.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш поточний процесор штрафу M8, Оновлення кращою графічної карти, щоб побачити кращу продуктивність в іграх і тому подібне, буде приємно дізнатися, скільки оперативної пам'яті у вас є хоч і відносно WOT оновлення до свою справу, скільки у хочете витрачати
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| $ 200 купити БП з макс 400 - 500 Вт (I Got 250W), а також або 8800 GT і 9800 GT. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, ні, це не буде коштувати $ 200 за БП. Це обійдеться вам менше ніж на $ 50 для отримання якісного пристрою. Якщо у вас є стільки грошей, щоб удар, я зроблю 4850 або GTX 260.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі 200 доларів за обидва блоки живлення і карти разом. Я думаю, що 4850 звичай підходять під мій бюджет. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як оновити RAM & Процесор Packard Bell GA-8SIML [материнська плата] | Samantha0101 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 12 січня 2009 13:15 |
| Скільки я можу оновленням процесора існуючі в моїй материнській платі? | xrix | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 23 січня 2008 12:20 |
| Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 22 січня 2008 20:45 |
| Бажаючи оновлення процесорів AMD | XGames415 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 17 грудня 2007 01:05 |
| Чи можу я перейти Intel 815E материнській платі процесор | nand998 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 23 жовтня 2007 18:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |