![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Опитах се да се увеличи скоростта на процесора ... просто се опита да го увеличи до 1 GHz ха, и сега да го приучавам пост. Опитах се да я възстановите с джъмперите и да извадите батерията, но нищо не помага, на компютъра започва нагоре, но екранът остава черен, така аз арго дори acess до BIOS. HELP! Благодаря:) |
|
| |||
| |||
| го извадете захранващия кабел, когато взех батерията навън? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземете власт водят като mctw появяват, извадете батерията за 24 часа и след това опитай това
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти само трябва да го махна за 10 секунди, просто се уверете, че основното е изключени и кратки CMOS Батерия на терминали, ако е необходимо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако моята памет servesme правилно някои дънни платки не изчистите BIOS с просто джъмпърен преместени и пуснати отново, 1 ми изисква включване на дънни платки с jmper в CMOS ясна позиция и след това изключване и джъмпърен вместо в първоначалното положение проверете вашата дънна платка ръчно, ако нищо друго строителство да се види дали това е случая с дънната платка
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какви са най-добрите части да купя? (Abit Mobo) | langford360 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 5-ти ноември 2009 г. 11:17 |
| CMOS Рам | donnyandashley | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 26 Окт 2008 17:31 |
| Abit aw9d макс | Deezer | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 31 Март 2008 19:14 |
| Нуждаете се от помощ за reseting! | Александър | Общи Хардуер Чат | 3 | 13 Дек 2007 08:20 |
| Abit ib9 проблеми | zaone | Общи Хардуер Чат | 37 | 25 Юли 2007 14:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |