![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά Προσπάθησε να αυξήσει την ταχύτητα της CPU ... απλά προσπάθησε να αυξηθεί από 1 GHz εκτάρια, και ναι τώρα συνηθίζει μετά. Προσπάθησα να επαναφέρετε με γέφυρες βραχυκύκλωσης και την αφαίρεση της μπαταρίας, αλλά τίποτα δεν βοηθά, το pc ξεκινά, αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη έτσι επίκλιση ακόμη acess στο BIOS. HELP! ευχαριστώ:) |
|
| |||
| |||
| Εσύ αφαιρέσετε το καλώδιο ρεύματος, όταν ανέλαβε την μπαταρία έξω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάρτε τη δύναμη να οδηγήσει ως mctw πρότεινε, αφαιρέστε την μπαταρία για 24 ώρες και στη συνέχεια ξανά αυτό
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το μόνο που χρειάζεται να την αφαιρέσετε για 10 δευτερόλεπτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την κύρια και είναι UNPLUGGED σύντομο ΚΟΑ BATT τερματικά αν χρειαστεί.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν μου servesme μνήμη σωστά ορισμένες μητρικές πλακέτες δεν προκύπτει το bios με το jumper απλώς μετακινούνται και να τεθεί και πάλι, 1 μου Μητρικές απαιτείται ενεργοποίηση με την jmper στην ΚΟΑ σαφή θέση και στη συνέχεια απενεργοποίηση και αντικαθιστά το jumper στην αρχική θέση , ελέγξτε το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, αν μη τι άλλο έργα για να διαπιστώσουμε αν αυτή είναι η περίπτωση της μητρικής πλακέτας
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα καλύτερα μέρη να αγοράσετε; (Abit Mobo) | langford360 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 5 του Νοεμβρίου 2009 11:17 |
| CMOS Ram | donnyandashley | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 26 Οκτ 2008 17:31 |
| Abit aw9d max | Deezer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 31 Μαρ 2008 19:14 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με reseting! | Αλέξανδρος | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13 Δεκ. 2007 08:20 |
| Abit ib9 προβλήματα | zaone | Γενική Συζήτηση Hardware | 37 | 25 Ιουλ 2007 14:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |