![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys Próbálta növelni a CPU sebességét ... csak megpróbálta, hogy növelje meg a 1 GHz-es ha, igen, és most ez szokás elküldeni. Megpróbáltam állítani azt jumperekkel és eltávolítja az akkumulátort, de semmi sem segít, a számítógép elindul, de a képernyő fekete marad, tehát én is vidám acess a BIOS. HELP! köszi:) |
|
| |||
| |||
| Mit távolítsa el a tápkábelt, amikor átvette az akkumulátort ki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vegye ki a hatalom vezet el mctw azt javasolta, vegye ki az akkumulátort 24hrs majd újra meg
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak akkor kell eltávolítani azt a 10 másodpercet, csak ellenőrizze, hogy a legfontosabb az unplugged és rövid CMOS batt terminálok, ha szükséges.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a memória servesme helyesen egyes alaplapok nem egyértelmű a BIOS csak az ugró mozdult, és vissza, 1. én Alaplapok bekapcsolása szükséges a jmper a CMOS egyértelmű álláspontot és kikapcsolása, és a jumper helyett az eredeti helyére , ellenőrizd a alaplap kézikönyvet, ha semmi más nem működik, hogy ebben az esetben az Ön alaplap
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyek a legjobb rész vásárolhatok? (Abit mobo) | langford360 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | November 5, 2009 11:17 |
| CMOS Ram | donnyandashley | Processzorok, alaplapok és RAM | 18 | 26. október 2008 17:31 |
| Abit aw9d max | Deezer | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 31. március 2008 19:14 |
| Segítségre van szüksége reseting! | Alexander | Általános fémáru Chat | 3 | 13. december 2007 08:20 |
| Abit ib9 problémák | zaone | Általános fémáru Chat | 37 | 25. július 2007 14:26 |
| Téma eszközök | |
| |