![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys Bandė padidinti procesoriaus greitį ... tiesiog bandė ją didinti iki 1 GHz ha, taip dabar wont post. Bandė iš naujo jį džemperiai ir pašalinti baterija, bet nieko padeda, PC paleidus bet ekranas lieka juodas taigi i cant net acess į BIOS. HELP! Ačiū:) |
|
| |||
| |||
| Jūs pašalinti maitinimo laido, kai jūs padarote iš baterijos? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paimkite laidą taip, kaip siūloma mctw, išimkite bateriją už 24 valandas ir bandykite dar kartą ją
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums tik reikia jį pašalinti per 10 sekundžių, tiesiog įsitikinkite, kad pagrindinės yra išjungtas ir trumpas CMOS batt terminalus, jei reikia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei mano atmintis servesme teisingai kai Portatiles nėra aišku, BIOS tik su Jumper persikėlė ir padėkite atgal, 1 mano Portatiles reikia įjungti su aiškiai ir CMOS poziciją jmper tada išjungti ir megztinis keičia į pradinę padėtį patikrinkite, ar Jūsų plokštė vadovą, jei nieko kito darbus, ar tai yra jūsų pagrindinė plokštė atveju
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokios yra geriausios Dalys nusipirkti? (Abit MOBO) | langford360 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 5 lapkritis, 2009 11:17 |
| CMOS RAM | donnyandashley | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 18 | 26 spalis 2008 17:31 |
| Abit aw9d Max | Deezer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Kovas 31, 2008 19:14 |
| Reikia pagalbos su reseting! | Aleksandras | General Hardware Chat | 3 | 13 gruodis 2007 08:20 |
| Abit ib9 problemos | zaone | General Hardware Chat | 37 | 25 liepa 2007 14:26 |
| Temos įrankiai | |
| |