![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys
Centās palielināt CPU ātrumu ... tikai mēģināja to palielināt līdz 1 GHz ha, un, jā tagad tas paradis post. Mēģināja reset to ar džemperi un atceļot akumulatoru, bet nekas palīdz, pc palaišanas bet ekrāns paliek melns so i cant pat acess uz BIOS. HELP! thanks:) |
|
|
|||
|
|||
|
jūs noņemt strāvas vadu, ja jūs pārņēma akumulatoru ārā?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Take strāvas vads veic kā mctw ierosināts, noņemiet akumulatora 24 stundu un tad vēlreiz ņemt to
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums tikai nepieciešama, lai novērstu to 10 sekundes, tikai lai pārliecinātos, galvenais ir atvienots un īstermiņa CMOS batt termināliem, ja tas būtu nepieciešams.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja mana atmiņa servesme pareizi daži motherboards nav skaidrs BIOS tikai ar jumper pārvietot un nodot atpakaļ, 1 no mana motherboards nepieciešamo Ieslēdzot ar jmper ir skaidri CMOS atrašanās vietu un pēc tam izslēgt un jumper aizstājot sākotnējo nostāju , pārbaudiet savu mātesplates rokasgrāmatā, ja nekas cits strādā, lai redzētu, vai tas ir gadījumā ar savu mātesplati