![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Snažil zvýšiť rýchlosť procesora ... prostě snažil zvýšenie o 1 GHz ha, a ano teraz je zvyknutý post. Došlo k pokusu o reset s prepojkami a vybratím batérie, ale nič pomáha, PC, ale až sa spustí obrazovka zostáva čierna tak i cant i acess na bios. HELP! vďaka:) |
|
| |||
| |||
| ste odstrániť napájací kábel, ak sa batérie ven? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Take moc olova ako mctw navrhoval, vyberte batériu pre 24hrs a potom ju znova
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí odstrániť ju po dobu 10 sekúnd, len uistiť, hlavné je Unplugged a krátke CMOS BATT terminálov ak je potrebné.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak moje pamäť serves správne niektoré základné dosky nie je jasné, BIOS sa práve presťahoval a jumper dať zase späť, 1 z mojich základných doskách vyžaduje zapnutí sa jmper v jasné pozíciu CMOS a potom vypnul a jumper nahradí v pôvodnej pozície skontrolujte vaše základné doska manuálna ak nič iného sa snaží zistiť, či je to prípad vašej základnej dosky
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aké sú najlepšie diely nakupovať? (Abit Mobo) | langford360 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 5. novembra 2009 11:17 |
| CMOS Ram | donnyandashley | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 26. októbra 2008 17:31 |
| Abit aw9d max | Deezer | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 31. marec 2008 19:14 |
| Potrebujete pomoc s reseting! | Alexander | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 13. decembra 2007 08:20 |
| Abit ib9 problémy | zaone | Všeobecné Hardware Chat | 37 | 25. júl 2007 14:26 |
| Thread Tools | |
| |