![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки Покушао повећати брзину ЦПУ ... само покушали повећати га ха 1 ГХз, а да сада навика пост. Покушали вратити га јумперс и уклањање батерије, али ништа не помаже, ПЦ, али почиње да се црни екран и даље тако да ја лицемјерје раван ацесс за БИОС. Помозите! хвала:) |
|
| |||
| |||
| Јесте ли уклоните поуер кабл када је батерија ван? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таке тхе поуер водити као мцту предложен, извадите батерију за 24хрс а затим га поново покушати
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви само треба да уклоните га за 10 секунди, само да ли је главни УНПЛУГГЕД и кратке ЦМОС баттле терминала ако затреба.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је моја меморија сервесме правилно неким матичним плочама не јасан БИОС са само јумпер преселио и ставите поново, 1 мојих захтева окретање на матичним плочама са јмпер у јасан ЦМОС положај, а затим искључивања и јумпер замијенивши у оригиналном положају проверите ваше матичне плоче ручним радовима, ако ништа друго да ли је то случај са вашим матичне плоче