![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці
Спроба збільшити швидкість процесора ... просто намагалася збільшити його до 1 ГГц га, та й тепер це звичай пост. Намагався скинути його з допомогою перемичок і видалити батарею, але нічого не допомагає, комп'ютер запускається, але екран залишається чорним тому я нахиляє Acess навіть в BIOS. HELP! Спасибо:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ви не відключайте кабель живлення, коли ви взяли з батареї?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Візьміть міць навести як mctw запропонували, виймайте акумулятор протягом 24 годин, а потім повторіть його
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви тільки повинні видалити його протягом 10 секунд, просто переконайтеся, головною з яких є Unplugged і коротких CMOS термінали BATT, якщо це буде необхідно.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Якщо моя пам'ять servesme правильність деяких материнських платах не знімати тільки з BIOS перемичкою переїхали і поклав назад, 1 з моїх материнських плат необхідності включення з jmper в чіткій позиції CMOS, а потім вимкнути і замінити перемичку в початкове положення , перевірте керівництво до материнської плати, якщо нічого більше робіт, щоб побачити, якщо це у випадку з вашої материнської плати