![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам лаптоп 32 късче изглед, работещ на 2 концерта на DDR2 5300 овен и аз исках да инсталирате повече RAM. , когато аз отивам в компютъра ми информация е, че sayd моя лаптоп може да подкрепи 64 късче изглед. но когато се добави 2 концерта чип (за да я доведе до 3 концерта овен) е признат само 2 GB, а не три. един от моите работници съвместно каза, че трябва да ъпгрейд на фърмуера на моето дъно, така че аз се чудех дали някой е имал полза и помощ биха могли да използват.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако имате само 32-битова няма да видите в пълен размер, ако искате всички наблюдавани памет и се използва, ще трябва да инсталирате отново с 64-битова версия Ако сте закупили дребно версия на Vista, то трябва да бъде на една и съща DVD Мисля, обаче, ако сте закупили версия OEM, Вие ще трябва да го купя пак.
|
|||
|
|||
|
така че няма начин за водене на ОС аз имам и модернизация на борда, за да видите добавената овен?
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз не мисля така, но може да бъде в състояние отново да инсталирате 64-битова версия и пазете всички неща на компютъра. Все пак аз ще ви препоръча създаване на резервни копия всичко, което има значение, преди да можете да опитате, за всеки случай.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това е вероятно, че си интегрирана графика се яде до останалите RAM, след като се извади сумата не са признати от XP.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista 32bit могат да признае до 3.25gb на овен ....... машината Аз съм типичен за сега е точно това.
Има 2 х фактори тук: 1.The Изглед 32 лимит и 2.The размер на овен дънната ви платка може да поддържа. Очевидно, ако дънната ви платка е проектиран единствено за подкрепа на 2GB, тогава, че ще бъде твой проблем. Каква е Марка / Модел на Лаптоп? Моята система: Начало Build
|
|
|
|||
|
|||
|
HP Pavilion dv6235nr
|
|
|
|||
|
|||
|
Изключително важно е докладите на ограничение от 2GB, но понякога е погрешно.
20dv6235nr http://www.crucial.com/uk/store/list...ion%
|
|||
|
|||
|
Според Изключително важно е, максималната памет за този форум 2GB ID: 20dv6235nr http://www.crucial.com/uk/store/list...ion%
|
|
|
|||
|
|||
|
Snap! Lol
|