![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 32 bit vista laptop, který běží na 2 vystoupení DDR2 5300 ram a chtěl jsem přejít na větší ram. když jdu do mého počítače informace sayd to, že můj notebook podporuje 64 bit vista. ale když jsem přidal 2 koncert čip (tak, aby byl do 3 koncert ram) pouze uznané 2 gb namísto tří. jeden z mých spolupracovníků řekl, že jsem potřeboval upgrade firmwaru mého mobo, tak mě napadlo, jestli někdo měl nějaké užitečné pomoci bych mohl použít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte pouze 32-bitové nebude vidět v plné výši, pokud chcete vidět všechny paměti a používat, budete muset opět-dosadit s 64-bitovou verzi, Pokud jste si koupili maloobchodní verzi Vista, že by měla být na stejné DVD myslím, že pokud se však někdo koupil OEM verzi, budete muset koupit znovu.
| |||
| |||
| takže není žádný způsob, jak udržet os já mít a modernizace palubě vidět přidané ram? |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že ano, ale můžete být schopni re-instalovat 64-bitové verze, a nechat všechny věci na počítači. Nicméně bych doporučil you back-up všechno, co se tě, než se pokusíte, jen pro případ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je pravděpodobné, že vaše integrovaná grafika je jíst se zbývající RAM, po odečtení částky, která není uznán XP.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit dokáže rozeznat až o 3,25 gb Ram ....... Stroj jsem psaní na nyní přesně to.
K dispozici jsou 2 x faktory zde: 1.Obecné Vista 32 a limit 2. Částka paměti RAM základní desky může podpořit. Samozřejmě, pokud vaše základní deska pouze na podporu 2 GB, pak bude váš problém. Jaký je Značka a model notebooku? Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Zásadní zprávy limit 2 GB, ale to je někdy špatně. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Podle Klíčové je maximální paměť pro tento klub id 2 GB: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Válet se |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgrade na Vista z XP - Plný nebo Upgrade CD Nutné | joseliseo | Operační systémy Windows | 1 | 24. květen 2009 17:01 |
| Upgrade Memory Asus Eee 1000HA Netbook | hankfarkas | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 13. Březen 2009 12:32 |
| Upgrade na Vista Ultimate 64-bit. Prosím pomozte. | AMD4LIFE | Operační systémy Windows | 8 | 2. ledna 2008 07:45 |
| Bude modernizace paměti urychlí můj počítač? | tiggytwiggy01 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 31. července 2007 13:02 |
| Computer - Upgrade paměti Dell Dimension 2400 série | Závada | Obecné Hardware Chat | 5 | 5. října 2006 13:20 |
| Thread Nástroje | |
| |