![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα φορητό υπολογιστή Vista 32 bit που χρησιμοποιεί στις 2 συναυλία του DDR2 5300 ram και θέλησα να αναβαθμίσουν σε περισσότερη μνήμη RAM. Όταν πηγαίνω σε πληροφορίες του υπολογιστή μου είναι ότι sayd φορητό μου μπορεί να υποστηρίξει Vista 64 bit. αλλά όταν προστίθεται ένα τσιπ 2 gig (για να το φέρει μέχρι 3 ram συναυλία), που αναγνωρίζεται μόνο 2 GB αντί των τριών. ένας από τους εργαζόμενους συνεργασία μου είπε ότι εγώ που απαιτούνται για την αναβάθμιση του firmware του mobo μου, έτσι Αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε κάθε χρήσιμη i βοήθεια θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
εάν έχετε μόνο 32-bit, δεν θα δείτε το πλήρες ποσό, αν θέλετε όλων των δει τη μνήμη και να χρησιμοποιούνται, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά με την έκδοση 64-bit, Αν αγοράσατε την επίσημη έκδοση των Vista, το πρέπει να είναι στο ίδιο DVD Νομίζω, ωστόσο, αν έχετε αγοράσει την έκδοση OEM, Θα πρέπει να το αγοράσει ξανά.
|
|||
|
|||
|
έτσι δεν υπάρχει τρόπος διατήρησης του OS έχω και την αναβάθμιση του διοικητικού συμβουλίου για να δείτε την προστιθέμενη κριάρι;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω, ωστόσο ίσως να μπορείτε να εγκαταστήσετε εκ νέου την έκδοση 64-bit και διατηρούν όλα τα πράγματά σου στον υπολογιστή. Ωστόσο θα ήθελα να σας συστήσω back-up όλα τα θέματα που σας, πριν να προσπαθήσετε, μόνο στην περίπτωση.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι πιθανό ότι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών σας τρώνε το υπόλοιπο RAM, αφού αφαιρεθεί το ποσό δεν αναγνωρίζεται από XP.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista 32bit μπορούν να αναγνωρίσουν μέχρι 3.25gb του Ram ....... το μηχάνημα είμαι δακτυλογράφηση τώρα έχει ακριβώς αυτό.
Υπάρχουν 2 x παράγοντες εδώ: 1.Η Vista 32 όριο και 2.Ο ποσό της μνήμης RAM μητρική πλακέτα μπορεί να υποστηρίξει. Προφανώς εάν μητρική σας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την υποστήριξη 2GB, τότε αυτό θα είναι το πρόβλημά σας. Ποια είναι η Μάρκα / Μοντέλο του Laptop; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
hp dv6235nr περίπτερο
|
|
|
|||
|
|||
|
Κρίσιμης σημασίας εκθέσεις εντός του ορίου των 2GB, αλλά μερικές φορές είναι λάθος.
http://www.crucial.com/uk/store/list...ion 20dv6235nr%
|
|||
|
|||
|
Σύμφωνα με την Crucial, η μέγιστη μνήμη για αυτό το πλοίο id 2GB: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion 20dv6235nr%
|
|
|
|||
|
|||
|
Snap! Γελάω δυνατά
|