![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam 32 zalogaj vidik laptop na kojem je pokrenut na 2 harpun od DDR2 RAM-a 5300 i JA ištanje to ažurirati na više RAM-a. kad sam otići u moj računalo info on sayd da moj laptop može podržati 64 zalogaj vidik. no kad sam dodao 2 harpun chip (da ga dovede do 3 harpun RAM) priznata samo 2 GB, umjesto na tri. jedan od mojih co radnika, rekao je da je potrebno za nadogradnju firmware moj mobo, pa bio sam zadivljen ako netko ima bilo kakve korisne pomoć ja mogao koristiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako imate samo 32-bitni neće vidjeti puni iznos, ako želite da svi vide memorije i koriste ćete morati ponovno instalirati s 64-bitnu verziju, ako ste kupili u maloprodaji verziju Vista, on treba biti na istom DVD Mislim, međutim, ako kupio OEM verziju, morat ćete ga kupiti opet.
| |||
| |||
| tako da ne postoji način vođenja os imam i dogradnju odbora da vidite dodao ram? |
|
| |||
| |||
| Ja ne mislim tako, međutim, možda ćete biti u mogućnosti to re-instalirati 64-bitnu verziju i zadržati sve što imate na računalu. Međutim ja bih vam preporučiti back-up za sve stvari koje ste prije nego što probati, samo u slučaju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vjerojatno da vaš integrirana grafika su jeli se preostali RAM, nakon subtracting iznos ne prepoznaje XP.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit može prepoznati do 3.25gb RAM ....... stroj sam tipkati na sada ima upravo to.
Postoje 2 x faktora ovdje: 1.The Vista 32 ograničiti i količina RAM-a 2.The vaše matične ploče mogu podržati. Očito ako vaša matična ploča je dizajnirana samo za podršku 2GB, zatim da će se vaš problem. Što je to Make / Model za Laptop? My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hp paviljon dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Presudno izvješća limit od 2GB, ali se ponekad u krivu. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Prema presudno, maksimalna memorije za ovaj odbor id 2GB: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Lol |