![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 32 bit Vista הנייד שמפעיל על 2 חלטורה של ראם DDR2 5300 ואני רוצה לשדרג ל רם יותר. כאשר אני נכנס למחשב שלי מידע זה sayd כי הנייד שלי יכול לתמוך Vista 64 סיביות. אך כאשר אני הוסיף 2 חלטורה קיסם (כדי להביא אותה עד 3 חלטורה רם) הכירה אותו רק 2 GB במקום שלוש. אחד העובדים שלי Co אמר כי הייתי צריך לשדרג את הקושחה של אזור mobo, אז תהיתי אם מישהו היה שימושי כל עזרה שאני יכול להשתמש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך רק 32 סיביות זה לא יראו את מלוא הסכום, אם אתה רוצה את כל הזיכרון לראות ומשומשים, תצטרך להתקין מחדש את גירסת 64 סיביות, אם קנית את הגרסה הקמעונאית של Vista, הוא צריך להיות על אותו ה-DVD אני חושב, עם זאת, אם קנית את גרסת OEM, אתה תצטרך לקנות את זה שוב.
| |||
| |||
| לכן אין דרך לשמור על מערכת ההפעלה וכן יש לי לשדרג את לוח הוסיף לראות את רם? |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב כך, עם זאת, תוכל להתקין מחדש את גירסת 64 סיביות ולשמור את כל החומר על המחשב. עם זאת, אני ממליץ לך גיבוי כל דבר שחשוב לך לפני שאתה מנסה, רק למקרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סביר להניח כי הם אוכלים גרפיקה משולבת של זיכרון RAM הנותרים, לאחר מחסר את הסכום לא מזוהה על ידי XP.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit יכולה לזהות עד 3.25gb של RAM ....... את המכונה אני הקלדת עכשיו יש בדיוק את זה.
| |||
| |||
| Hp dv6235nr אפדן |
|
| |||
| |||
| חיוני דוחות מגבלה של 2GB, אבל לפעמים זה לא בסדר. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לדברי חיוני, המרבי זיכרון 2GB מזהה Board זו: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! לצחוק בקול רם |