![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I have a 32-bit Vista "nešiojamojo kompiuterio, kuriame veikia apie 2 koncertą DDR2 5.300 RAM ir norėjau pereiti į daugiau RAM. kai aš einu į savo kompiuterį info ji sayd, kad mano nešiojamas kompiuteris gali palaikyti 64 bitų Vista. bet kai aš pridėjo 2 koncertą Chip (į jį iki 3 koncertą avinas), tai tik pripažintos 2 GB, o ne trys. vienas iš mano bendro darbuotojų sakė, kad man reikia atnaujinti savo MOBO firmware, kad man buvo įdomu, jei kas nors naudinga, bet padėti galėčiau naudoti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite tik 32 bitų, tai nematys visą sumą, jei norite, kad visi atminties vertinti ir naudoti, jums reikės įdiegti iš naujo su 64 bitų versija, jei perkamos komercinės versijos Vista " turi būti toje pačioje DVD Manau, tačiau jei nusipirkote OEM versija, Jūs turėsite pirkti iš naujo.
| |||
| |||
| kad nėra palaikymo OS Turiu ir modernizuojant laivą pamatyti pridėta RAM būdu? |
|
| |||
| |||
| I don't think so, tačiau galbūt galės iš naujo įdiegti 64 bitų versijos ir saugoti visus savo medžiagą į kompiuterį. Tačiau norėčiau rekomenduoti Jums atsargines viską, kad Jums rūpi prieš bandant, tik tuo atveju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikėtina, kad jūsų integruota grafika valgo likusius RAM, po to atimant sumą neatpažįsta XP.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit gali atpažinti iki 3.25gb of Ram ....... mašina Esu spausdinsite su dabar lygiai taip pat.
Yra 2 x faktorius čia: 1.Valstybės Vista 32 apriboti ir 2.Šio suma RAM plokštę gali padėti. Žinoma, jeigu jūsų pagrindinė plokštė buvo skirta tik remti 2gb, tada, kad bus jūsų problema. Kas yra Markė / Modelis nešiojamas? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Svarbi pranešimus apie 2Gb riba, tačiau kartais klysta. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Nuomone itin svarbu, didžiausia atmintinės šį lenta 2gb ID: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Garsiai juoktis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Upgrading to Vista XP - Pilnas ar Upgrade CD Needed | joseliseo | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 24, 2009 17:01 |
| Upgrading Memory Asus eee 1000HA Netbook | hankfarkas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Kovas 13, 2009 12:32 |
| Upgrading to Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 sausis 2008 07:45 |
| Ar modernizavimas atminties pagreitinti kompiuterį? | tiggytwiggy01 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 31 liepa 2007 13:02 |
| Kompiuteris - Atnaujinta 2400 dimensijos Dell "serijos atminties | Glitch | General Hardware Chat | 5 | 5 spalis 2006 13:20 |
| Temos įrankiai | |
| |